Ha igaz, hogy a dohányzás 10 perccel megrövidíti az életet, a szex 15 perccel meghosszabbítja, akkor a dohányosoknak szeretkezniük kell az életükért? Na, ennél azért komolyabb a baj. A kutatások és a tapasztalatok is azt bizonyítják, hogy a dohányzás a szexuális életet is negatívan befolyásolja mindkét nem kárára. A kellemes lehelet hiányáról már nem is beszélve…

Forrás: almamag.hu
Feltöltő: joli234
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sonderkommando
@Zsoel: Sajnos van: a fegyverek.

A dohányos nőket magam is nagy ívben kerülöm, hiszen egy ilyen nővel csőrözni olyan, mintha kinyalnék egy hamutartót! Brrrrrrrr!
Levendula
@Csizmás Kond: A szex után még egy szex... :)
Zsoel
Nyakon is csapnám a nőt, ha a ...-m helyett a cigit szívogatná!
Zsoel
Egyébként is, a cigarettánál szemetebb önpusztító mérget még nem talált föl az emberiség. Az alkohol meg a narkó legalább másokat nem mérgez, de a passzív dohányzás még károsabb, mint az aktív.
Egyszer tönkrement a számítógépem billentyűzete, és nem tudtam azonnal újat venni. Az egyik haveromhoz fordultam segítségért, akinek véletlenül volt egy ilyenje, de valami olyan házból szerezte, ahol életvitelszerűen dohányoztak. Az a billentyűzet olyan ocsmány büdös cigarettaszagú volt, hogy pár óra alatt az egész szobámat belengte, és miután használtam, mindig kezet kellett mosnom, mert még az ujjaim is bevették a cigiszagot. Rémes volt, alig vártam, hogy meglegyen az új klaviatúra.
Egyszer pedig tévedésből egy dohányos lánnyal csókolóztam... az volt az első és utolsó ilyen eset. Ahogy az aforizma tartja: tényleg olyan volt, mint körbenyalni a hamutartót. :) Úgyhogy egyértelműen: SZEX.
sonderkommando
@Zsoel: Sajnos van: a fegyverek.

A dohányos nőket magam is nagy ívben kerülöm, hiszen egy ilyen nővel csőrözni olyan, mintha kinyalnék egy hamutartót! Brrrrrrrr!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.