Cáfolja a Hír Televízió birtokába jutott eredeti hangfelvétel a jobbikos Szegedi Csanádot. A radikális párt EP-képviselője korábban azt állította, hogy csak néhány héttel ezelőtt tudta meg, hogy zsidó származású, pedig ezzel már a két évvel ezelőtti felvételen is szembesítették. Novák Előd, a párt alelnöke a hazugság miatt kizárná Szegedit a Jobbikból, többen viszont úgy látják, nem az a baj, hogy a politikus zsidó származású, hanem hogy ezt eltitkolta. Szegedi Csanád a felvételen többek között azt mondja: van egy barátja, aki a titkosszolgálatnál dolgozik, és mindig sokszor segített a Jobbiknak meg a gárdának is, hoznak ki információt. „Elmondták, hogy van valami szervezkedés... Úgy jött le az egész, hogy van egy ember, aki bele akar szólni a Jobbik életébe, aki összefogja ezt az egészet... És utána jött elő ez a zsidós történet, hogy én zsidó vagyok. Most gondold el, hát nálunk, a mi oldalunkon ennél nagyobb sértés nincsen. Ha téged lezsidóznak, az a legnagyobb sértés” –...

Forrás: mno.hu
Feltöltő: ernokiss
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ernokiss
Mikor jön a többi szélsőjobbos vezető valódi identitásának leleplezése? Ajjaj ...
ernokiss
Legalább a családnevük legyen magyar a szélsőjobbosoknak és azok turbóskodjanak akiknek legalább három generációra visszamenően itt éltek az őseik ebben az országban és az is minimum lenne, hogy azok turbóskodjanak akiknek az ősei a '48-as szabadságharcban harcoltak, vagy legalább a Donnál. Ez így lenne kívánatos. Ha ezeket a kritériumokat komolyan vennék kiürülne a párt és néptelen lenne a mozgalom. Ezért tartom én megélhetési bohóc közösségnek a radikális hordát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.