Megtört a hazudozás súlya alatt... Pénteki hatállyal lemond minden, a Jobbikban betöltött funkciójáról Szegedi Csanád, és a jövőben kizárólag európai parlamenti képviselőként folytatja a munkáját. Az ellenzéki politikus erről közleményben tájékoztatta az MTI-t. Szegedi Csanád így lemond a szerencsi alapszervezet vezetéséről, a Jobbik Borsod-Abaúj-Zemplén megyei elnöki pozíciójáról, az ezzel járó országos választmányi küldöttségről, és "mindennemű belpolitikai tevékenységtől visszavonul".

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: ernokiss
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sokanvagyunk
A cafrangról, a munkáról lemondott, a nagy pénzről nem. - Tényleg az!
ernokiss
Az EP képviselőségről nem mondd le? Azt a pozíciót nem a jobbiktól kapta? Milyen "teljes visszavonulás" az, ahol a visszavonuló ugyanott folytatja mint azelőtt csak távol a kíváncsi tekintetektől? Ez már megint milyen rossz jobbikos kamu-mutatvány? A havi 4-5 millió mégiscsak jól jön, zsidóság ide, náciság oda, a zseb legyen teli az a lényeg...
sokanvagyunk
A cafrangról, a munkáról lemondott, a nagy pénzről nem. - Tényleg az!
dr. prédikátor
De a havi pár milla az jól jön mi???Arról miért nem mond le???
ernokiss
Ezzel elismerte a hangfelvétel valódiságát. Akkor a befolyással üzérkedéssel mi lesz? Az most már el is van felejtve?
ernokiss
"mindennemű belpolitikai tevékenységtől visszavonul"...
Az Európai Unió alapvetően nem a külpolitikánkat szabályozza, hanem közvetlen hatással van a belpolitikánkra, azokkal a hozott uniós elvekkel és szabályokkal amelyekhez harmonizálnunk kell a saját rendszerünket. Ennélfogva az Uniós munkát nem lehet csak külpolitikára hangolni, vagyis nem lehet az Unió munkájában csak kül-politikusként vagy csak bel-politikusként részt venni. Ez egy olyan csanád-féle nettó hülyeség! Ez már nem tudja mit hazudjon össze-vissza azért a rongyos 4 millióért?! Én nagyon szégyellném magam a helyében és még az országból is elköltöznék. Más kérdés, hogy hol jutott volna az ő igencsak gyenge (átlag alatti) értelmi képességeivel a jelenlegihez hasonló álláshoz és pozícióhoz? Ezért is ragaszkodik hozzá foggal-körömmel, de ezzel meg csak igazolja azt az elterjedt vélekedést, miszerint a szélsőjobbosok megélhetési politikusok, akiknek az elvei forintokra és eurókra válthatók bármikor. Jobb lenne ha mind abbahagynák ezt a " mi szélsőségesek, munka nélkül hogyan keressünk nagyon sokat" játékot és végre hasznos állás után néznének amivel tényleg segíthetik az országot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.