Olimpia ide vagy oda, Risztov Éva felkészítőjének, Garádi Géza szakosztályvezetőnek mennie kell Debrecenből Még a 2012-es nyári olimpiát se várta meg Orendi Mihály, amikor úgy döntött: egy év után megválik korábbi protezsáltjától, a londoni játékokra Risztov Évát felkészítő Garádi Gézától. Pedig milyen nagy volt a bizalom! Már július elején megtudta szerkesztőségünk, hogy a tavaly botrányt keltő, megosztó személyiségű(nek tartott) Garáditól megválik a sportuszoda, sőt azt is megmondták, ki lesz helyette. Az utód – a pécsi Sántics Béla – akkor megerősítette az információnkat, ám azt kérte, várjuk meg a nyilvánossággal az olimpiát. Megvártuk.

Forrás: vagy.hu
Feltöltő: ulrike
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ulrike
A gatyamutogatás megtette hatását :) Amúgy nagy lehet a perpatvar, ha Risztov Éva londoni szereplését meg se várta az ügyvezető.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.