Hány nap múlva váltunk kormányt? Ha 2014. április 6-án lesz a választás, akkor mától, augusztus 3-ától számolva, már csak 611-et kell addig aludni. Ezt a kis időt már fél lábon állva, sőt akár fejen állva, sőt akár fejen aludva is ki lehet bírni, nem igaz? Vágjuk együtt a kormányváltó centit! Ide kattintva akár online is követheted, hány nap, óra, perc és másodperc múlva nyitnak 2014 április 6-án reggel a szavazókörök helyiségei. Ha a visszaszámlálást nem most kezded, mert még nem vetted meg a centit, amiből minden egyes nap egy-egy darabkát levághatsz, akkor vidd magaddal a boltba ezt a kis kalkulációt, ami segíteni fog a megfelelő hosszúságú centi kiválasztásához: Ma, 2012 augusztus 3-án már csak 611 éjszaka, és kormányt váltunk! 2012. szeptember elsején még ötszáznyolcvankettőt kell aludni a kormányváltásig 2012. október elsején még ötszázötvenkettőt kell aludni a kormányváltásig 2012. november elsején még ötszázhuszonegyet kell aludni a kormányváltásig 2012...

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsoel
Oké, váltsuk le a kormányt, de ki jön helyettük? Mert az eddigi kormányok mind csak azt tudták szajkózni, hogy le kell váltani az előző garnitúrát... aztán mikor ők kerültek hatalomba, ott folytatták a sz...rságokat, ahol a másik abbahagyta. A Fidesz-kormány egy rakat bélsár, ez tény, de hol van az alternatíva, amelyre érdemes lenne lecserélni?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mobil123
Na ébredjetek már fel, és tessék dolgozni menni, mert nem lesz elég adó és járulék befizetés. Miből lesz felépítve az a sok stadion???:-)))
verőce21
Két évvel a választások előtt elhamarkodott arról írni, hogy a fidesz elveszíti a választásokat.
kkalman
Komolytalan ez a centi vágás. Senki nem tudhatja még, mikor lesz a választás. A választás időpontját a köztársasági elnök tűzi ki, de majd csak 2014-ben.
Akkor most miről beszélünk?
kerék
@kkalman: Na persze, ha addigra lesz még olyan, hogy választás.
kkalman
@kerék: Lesz, legfeljebb olyan, mint a Kádár idejében volt. Már csak a Hazafias Népfront klónját kell megalakítani, és újra fiatalnak érezhetjük magunkat.
varrólány
@Zsoel: Hasonló gondolatai voltak Popper Péternek is.
"Az ország úgy él, hogy minden választás után az új kormányzat lerombolja azt amit a régi épített, az ország örökké benn marad a nyomorban nincstelenségben mert nem hajlandók a különböző politikai rendszerek és pártok egymásra építeni.
Könnyű észrevenni, hogy 4 évenként romboljuk amit az előző 4 év megpróbált -jó , rosszul de megpróbált építeni. A hatalomra került ellenzék szerint minden rossz tehát méltó az elpusztításra.Most először romboljuk le aztán majd valamit kezdünk elölről.
Nincs olyan intelligens politikusi vezetés amelyik ha hatalomra kerül ne ezt csinálná.Ezért nem lehet megbízni egyikben sem."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.