Hét új vidéki üzletet nyit a CBA Kereskedelmi Kft. az Új Széchenyi Terv támogatásával - tájékoztatott a társaság szerdán.

A CBA csaknem 331 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert el az Új Széchenyi Terv keretén belül, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával a több mint másfél milliárd forint összköltségű munkahelyteremtő beruházásának megvalósításához.

A közlemény szerint az 1992-ben alakult, 100 százalékban magyar tulajdonosi körrel rendelkező CBA maximális teret biztosít a magyar termelőknek, illetve fontos feladatnak tartja az értékesítési helyek számának folyamatos bővítését is, hogy minél több vásárló igénybe vehesse a CBA szolgáltatásait.

Az új üzletek Kaposváron, Sopronban, Nagykanizsán, Pécsen, Szegeden, Zalaegerszegen és Szombathelyen nyílnak, a kivitelezések 2013. áprilisáig fejeződnek be.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Ahol élek ott elkezdtek építeni egy CBA-t..örültem is volna mert közel lett volna hozzánk stb..Elindult az építkezés megvették a házakat amik útban voltak, dózerolás, talajrendezés, alapozás aztán stop! Az egész bagázst lecsukták valamilyen csalási okoból kifolyólag...a cucc azóta is ugyan úgy állt ott ahogy abbahagyták csak a gaz lepi be az egészet...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkafőző Rézüst
@human: CBA-ban a dolgozók fele nincs bejelentve!! Segítek: feketén dolgoztatnak! Tessen vidéken körülnézni. És ezt tudja a "fej" is!! Ez a hab a tortán. Ja és a COOP-nál ugyanez a felállás van.
soljanka
Szóljatok a Budainak! Ő majd kivizsgálja :))))
szaboria1
Vajon kik lesznek az igaz tulajdonosai ezeknek az üzleteknek ugyan is ez bolti tömörülés akik a saját üzletükkel kötöttek szerződést a CBA-nak nevezett céggel. Az akciós áruk beszerzése véget. Mivel tudott dolog nagy tételű árú beszerzés sokkal kevesebbe kerül mint amikor a kis boltos menne el beszerezni az árút.
vörösfuvalat
@human: Kedves human! Örülök,hogy örülsz de én annak is örültem volna ha a különadó kapcsán CBÁ nem 27 millió forintot fizet a közösbe míg a kicsivel többet forgalmazó TESCO százmilliókat pörkintett a közös felelősség vállalás keretein belül. Nem a TESCO-t védem de az ilyen ócska simlis ügyeskedést hiába burkolják nemzetieskedésbe ez sima korrupció. Ilyen ,hogy extraprofit meg nincs csak különböző mértékű nyereség. Mivel a CBÁ tulajai is a magántulajdonon , versenyen alapuló piacgazdaságban tevékenykednek oda viszik a pénzüket ahol legnagyobb a megtérülési ráta. Tehát a ha az érdekük úgy kívánja bárhová. Példa Demján úr , mindenütt épít csak itthon nem.
overdose
CBA-át a fidesz pénzeli úgyszintén forditva!Igaz minimálra vannak bejelentve és kézben kapják a többit !
DR Eric CARTMEN
Ahol egy pataki lovagkeresztet kap a talpnyalásért, ott még csodálkoztok egy ilyen híren???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.