Egészen elérzékenyül a választópolgár, hogy két parlamenti voksolás között – politológusok szavajárását kölcsönvéve: mintegy a ciklus közepén – van olyan politikai erő, amelyik ilyenkor is gondol rá. Illetve a gondolaton túl eljuttatja hozzá színes kis kiadványát, tájékoztatva őt, mit is gondol e párt a nagyvilág és a szűkebb közösség dolgairól. Választópolgárunk ezen szűkebb környezete Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, így a Jobbik Szebb Jövő című sajtótermékének itteni mutációját találta nemrégiben a postaládájában. Képes, informatív, s rekordra törő. Ez utóbbi az egy négyzetcentiméterre jutó helyesírási hibák számában érhető tetten. Az sem teszi fogyaszthatóbbá az írásokat, hogy jelentős hányaduknál a gondolati tartalom megfogalmazása annyira gördülékeny, mint bicikli bottal a küllői között.

Feltöltő: ernokiss
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ernokiss
Mint vicclap még komoly pályafutás előtt állhat...ennyire lehet komolyan venni őket.
pungapeter
Szánalmas egy lúzer társaság. A hatelemis falubolondok teremtenek majd nekünk "szeb lyővőt". Az biztos is! Aki ezeket meghallgatja annak már lőttek, agyilag...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.