Szent Korona Rádió legfrissebb híre! Folyamatosan frissítve! Előzmény - A ceglédieknek is elege lett a cigánybűnözésből A ceglédiek egy része a Jobbikban és az Új Magyar Gárdában látja utolsó reményét a cigánybűnözéssel szemben. Egyes városrészekben balkáni állapotok uralkodnak. A rendőrség tehetetlen.

Feltöltő: sólyomszem
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sólyomszem
Sajnos alakul az, amitől félni lehetett. Az eltartott réteg a gazdájába harap, csak arra nem gondolnak, hogy ezután ki fogja eltartani őket...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
soljanka
@nehogymá: na végre egy értelmes hsz. :)
taglo
Magyarázza meg .valaki,hogy ki ez a ,,ernokis,, olvasgatom ,de nem látok a sorok közé !(düh-nélkül ) Köszönöm .
nahát
@taglo: egy zsidó védő anti-magyar aki elfelejtett már emberként viselkedni!
köhögő bolha
A cigányok 90 %-a primitív élősködő horda a nép nyakán,amelyik akart már rég beilleszkedett,a többitől nekünk kellene megszabadulni! A Jobbik akar egyedül végére járni a problémának,lásd. önfenntartó börtönök,cigánygyerekek bentlakásos iskolája. A csúti cigány pedig politikai célra használja őket.
jancsik68
@köhögő bolha: A JOBBIK sem jobb a cigánynál,ugyan az az alja népe,csak csóka ruhában,s tömegben bátor védtelen emberek,gyerekek,nők ellen.Dolgozni ők sem szeretnek,csüre,akiket szét kell kergertni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.