Orbán retteg, hogy megalázzák. Nem jelenik meg az állami ünnepeken, nem mond beszédeket nyilvános helyen, nem konzultál, hanem értesít, és kordonnal vetette körbe a miniszterelnöki villát. Retteg attól, hogy megint kifütyülik, hogy megint lebuzizzák, retteg, hogy megalázzák. Ezért inkább nem is mutatkozik nyilvánosan. 2007-ben még félelem nélkül ment ki az utcára, az emberek közé. Öt évvel ezelőtt még polgári engedetlenségi akciót szervezett, arról beszélt, hogy a népnek joga van elkergetni a kormányt, és kordont bontott a Parlament előtt. 2012. augusztus 20-án Orbán Viktor már nem jelent meg a Kossuth téren, a közjogi méltóságok sorában a nemzeti lobogó ünnepélyes felhúzásának ceremóniáján. A hosszú hétvégén elkezdték egy kordon felépítését Orbán Viktor Cinege utcai villája köré. Két hónap múlva ismét október 23-a. Kíváncsian várjuk, hová bújik Orbán Viktor az emberek elől 2012. október 23-án?

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Az nem úgy lesz !
Majd lezárják azt a részt, ahol a beszédét megtartja, részt venni csak fan igazolvánnyal lehet !
Aztán jönnek a fizetett bértapsikálók is megint.
Vagy egyszerűen a királyi TV -ben fog beszédet mondani oszt jó napot !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
adrenalink
@entero: És még fog is, ne izgulj...!!!
kkalman
Felőlem odabújik ahová akar, csak ne jöjjön elő többet soha onnan.
entero
@adrenalink: Nem izgulok, vagy úgy ismersz?
adrenalink
@entero: Ha Viktorodról van szó, akkor igen!!!
entero
@adrenalink: Tévedsz. Vannak elveim, amikből nem engedek, és ennyi. Ha elveszti a választásokat a Fidesz, akkor majd az embereket fogom sajnálni, akik rájuk szavaztak. A többieket már kevésbé, pedig hidd el akkor lesz csak nagy baj. Az olyan embereket mint én is, aki hasznot hoz ennek az országnak, munkahelyeket teremt egy kormány sem akarná tönkretenni, ha meg mégis akkor külföldre ki a gyárat és kész. Nekem mindenre van forgatókönyvem.
adrenalink
@entero: 20 éves pályafutásodból,- ami saját bevallásod szerint szépen ívelt felfele - 14 nem az Orbán korszakokra esett. Ezek szerint, aki tehetséges volt, az tudott boldogulni politikai nézeteitől függetlenül is, nem úgy mint mostanság...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.