A volt köztársasági elnök egymillió forintot adott egy fogyatékkal élő fiatalokat segítő alapítványnak - írja a Blikk. Schmitt Pálnak 54 milliós keret áll rendelkezésére az adományozáshoz.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Közpénzből jótékonykodik nem a sajátjából !
Ha tényleg jótékonykodni akarna, akkor lemondana az érdemtelenül neki járó nyugdíjról, és az állami Audiról + sofőrről. Lemondana végre a mi pénzünk költéséről!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
A képviselők a költségtérítéssel a jótékonykodást is a mi zsebünkből fizetik. És ha az alapítvány egy ismerősé, hát jól jön az adomány.
Dr plágium
Ne legyetek már ennyire rosszmájúak! A saját pénzéből legfeljebb helyesírási szótárra telik neki :-))
entero
@marlin: Én az adakozásomat a rászorulókra írtam, azok meg nem palimadarak, hanem a gyerekek. Egyébként én sem kedvellek, úgyhogy ebben megegyeztünk. Azért ha felénk jársz szívesen látlak egy minőségi kávéra. Ne félj, még az ellenségeimnek sem rakok bele ciánt...:-)))
keresztapa
Értelme ennek a majdnem hírnek akkor lett volna, ha az adományozott visszautasította volna az adományt azzal a szöveggel, hogy adomány csak, saját vagyonból fogadok el.
Támogatást meg a vörös keresztöl. A többi megállapítás csak értelmetlen, adomány körüli vélekedés nyilvánítás, ami nem függ össze a jótékonyság fogalmával.
jancsipapa
Ez csak akkor lenne jótékonykodás ,ha a sajátját adná .De hát ezeknek ilyen jótékonykodás a sajátjuk .
ideals2012
Na, ez tényleg nem a sajátját osztogatja! - osztogathatna nekem is.. - esetleg "pont" nem vinnék el a fejem fölül a házat.. - hol kell valami kalapot tartani, hogy beleessen egy kis apró a Schmittéből??? - avagy az elkülönített keretéből?? - kit érdekel, honnan jön, ha nem kell visszaadni.. !! LOL

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.