Az egyik fideszes forrás a Népszabadságnak azt mondta, rendkívül kínos ügy Safarov kiadatása, de bíznak benne, hogy a társadalmat közvetlenül érintő döntésekre figyelnek majd inkább az emberek, hiszen a "Kaukázus messze van".

Forrás: MSN Mai Nap
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adrenalink
Mint ahogy a Gripen vásárlásról, a MOL részvény bizniszről és úgy általában mindenről...
kopeba
Most ezen miért kell annyira csodálkozni ? Néhány millió dollárért ki nem adta volna ki ? Még én is pedig én végtelenül becsületes és tisztességes vagyok.
Fater59
Miért ??
Volt valakinek egy perc kételye is ??
marlin
Kell ez Magyarországnak??
"Alekszandr Lukasevics, az orosz külügy hivatalos meghatalmazottja szerint Baku és Budapest lépései ellentmondanak azoknak a nemzetközi erőfeszítéseknek, melyek a kaukázusi térség stabilitását igyekszenek biztosítani, elsősorban az EBESZ Minszki Csoportja révén. Moszkva aggodalmát fejezte ki amiatt, hogy Szafarov kegyelmet kapott Azerbajdzsánban."
overdose
Ha becsületes lenn kiállna egy gyilkost kiengedni ott valami bibi van!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.