A kormány adatbázist készít az úgynevezett „polgári védelmi szolgálatba" való belépéshez a teljes lakosságról. Az adatok megadása kötelező. Hamarosan újabb levél érkezik a magyar emberek postaládájába, ezúttal azonban nem a kormányfő kíváncsi a „véleményünkre", hanem a helyi polgármester a személyes adatainkra. Mégpedig azért, hogy megtudja, kit lehetne mozgósítani a településen katasztrófahelyzetekben – írja a Népszava.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: batukán
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

batukán
Akkor az ide állandóra bejelentkezett lakással rendelkező külföldön élő magyar, illv. kettős állampolgár is kötelezően katasztrófa védhet?:-))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nahát
@foglaltnick: Mit csodálkozol a sok baloldali 2 bites gondolkodású hozzáállásán? Minden rossz amit a fidesz csinál , csak az a jó amit nem csinálnak! Ráadásul kollektív, kórós amnéziában szenvednek a 2010-elötti dolgokról.
bundi
@nahát: például?mi is az amit elfelejtenek azok akik nem a fidesz iránt nyáladzanak hanem a hazájukért és a családjukért élnek? léhet hogy meglepődsz ezen de azok akik rühellik ezt a köpönyegforgató kétszínű bandát, nem mind balos, csak tudod annak idején például a csuhások térdre, imához sokaknál kicsit erős volt, hogy finoman fogalmazzak. de te csak veregesd a hülyegyerekek vállát. de arra kíváncsi vagyok, otthon tud-e erről a családod, reggel hogy nézel a gyerekeid szemébe.
foglaltnick
@bundi: te egy nagyon beteg ember vagy, hozzá nagyon hülye is. Tudod, nem mindenki olyan kicsinyes, mint te, egyfelől tisztában vannak vele, hogy amúgy is tudják ezeket az adatokat, másrészt számukra alapvető, hogy baj esetén segítsen, még olyan seggfejeknek is, mint te vagy a köpködő, fröcskölődő társaid.
foglaltnick
@kerék: Sok minden tartozik a katasztrófavédelem fogalmába, olvass utána, ha érdekel. Tök hülye vagy nagyon naiv lehetsz, ha más egyébre gondolsz.
foglaltnick
@nahát: Tudod, meglep, hogy eszükbe sem jut: ma nekem, holnap neked. Ez pedig nem pártfüggő, mármint a segítségnyújtás a bajban, szerintem.
Az tényleg érdekes, hogy 8 évig minden rendben volt, örömmel nyalták a kommcsik s@ggét, most, amikor körvonalazódik valamiféle megoldás, fújolnak.
eva1215
Merem remélni ,hogy Ő felségéék is részt vesznek a kiképzésen meg mutatják milyen edzettek példával járnak elől nem csak a fizetésüket emelik a csillagos égig .Mert teljesítményük egyenlő a nullával.Csak száj karatéban vannak elől ill EU s elsők

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.