Amit nem tud elérni százezer magyar asszony, azt eléri egy fideszes képviselő felesége. Értitek nem ? Százezer nem, egy igen! „Az, hogy százezer nő odaáll valami mellé, világossá teszi, hogy ez egy társadalmi ügy. (...) Tisztelettel meghajlok a hölgyek akarata előtt" - jelentette ki a politikus, aki ezért azt javasolja a Fidesz-frakciónak, támogassa a népi kezdeményezést, és szavazzon rá igennel hétfőn az Országgyűlésben. Rogán Antal megjegyezte, a felesége is világossá tette, ha nem gondolkodik el a probléma megoldásán, akkor ő is részt fog venni olyan célú demonstrációkon, hogy a Fidesz-frakció vegye komolyan a kezdeményezést.

Forrás: google.hu
Feltöltő: Rézangyal
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Ha ez igaz, akkor a Rogánnénak van gerince !
A Rogánnak nincs !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
adrenalink
@Mobil123: Nem láttam még a feleségét /tudom együtt szerepeltek valamelyik szappanyoperában, de ezeket kihagyom/, lehet, hogy otthon ő viseli a nadrágot, így Arogáns úr a szadista hajlamát kénytelen a Fideszben kiélni...
Mobil123
@adrenalink: Ahogy emlékszem egy helyes nő, és azt gondolom, hogy ránézésre valóban ő hordhatja ott hon a nadrágot. Amikor ez a béka elvette, jó ideig kussba volt, visszafogottan nyilatkozott, ha esetleg megszólalt. Na de most megint brekeg rendesen.
Dr plágium
@nyanya001: Viszont besz@rt az asszonytól :-)))
human
És majd jön a kommunikáció: Mi mindig is támogattuk a bántalmazott nők védelmét, de elő kellett készíteni egy jól átgondolt nemzeti tervet, melyet a parlament elé terjeszthettünk.
Na ja, miután az asszony otthon leteremtette őket. Szerintem pár hétig nincs szex otthon.
KöBüKi
A barmok gyülekezetétől nincs mit várni,mikor értitek már meg.!!!
El kell őket hajtani bikacsökkel,mert ezek másból nem értenek.
Nem tudom meddig türjük még!!!
Gyáva,szerencsétlen birka magyarok.!!!
Dr plágium
A vezírnek is szült a felesége egy szakajtónyi lurkót, mégis veri :-((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.