Megpróbálta „megbüntetni" Eva Varholíková Rezesová szlovák milliomosnő az előtte lassabban haladó, s őt feltartó Fiatost, ezért kellett négy embernek meghalnia egy hónappal ezelőtt az M3-as autópályán?

Forrás: MSN Mai Nap
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kutyafüle
@Fater59: Ebből szerintem nem mászik ki a drogos luvnya, 4 ember összeégett az autóban. És az hogy szándékos volt, ez túl megy minden határon.
A legkeményebb büntetést fogja kapni remélem.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Dulcinea
Atyaisten! Ezt az elmebeteg némbert, soha többé nem szabad kiengedni.
Január
@Dulcinea: Csak éppen az elmebetegeket nem zárják be, legfeljebb elrendelik a kényszergyógykezeltetését, azt is a hazájában, és 2 hónap múlva vígan furikázik tovább.
Dr.Doktorovics trinitron dr.
Eddig hol bujkált ez a kamionos???Ha tényleg így volt ,miért tartotta vissza ezt a vallomást?Utólag így már sajnos elég hiteltelennek tűnik!!
Dulcinea
@Január: Akkor meg azonnal lelőni! Nehogy több emberélet bánja létezését.
qxy
@Dr.Doktorovics trinitron dr.: szerintem tovább ment, mert hogy az a dolga és munka közben, amikor épp hollandiába vagy valahól más országba van, szerintem nem az az első dolga hogy a magyar híreket nézze.
qxy
Egyszer engem is le akartak tólni a nulláson Villogott a nagy terepjárós állat, de én nem mentem többel azért sem, Végűl mellém jött és mutatta kézzel hogy lelő . és el húzott. Na odébb meg a rendőr kocsi állt és el is kapták lassan mehettünk épp ott és kiszóltam. Na ezért siettél mert sok a pénzed és én meg a középső ujjamat mutattam neki.
DR Eric CARTMEN
Gondolom majd ezt a mocskot is "eladjuk" mint a baltást!!!
Atha
@qxy: Általában kiszállok ezeknek az arrogáns véglényeknek megkérdezni mi is a baj és többnyire egy csendes visszavonulás lesz a vége (:-) de jártam már úgy hogy három 140 kilós magabiztos etnikum (nyilvánvalóan rendes dolgos emberek voltak, az A8-as Audival, épp a gyárból tarthattak hazafelé...:-) engem késztetett a menekülésre és az autóba való visszaszállásra. Van egy nagymester karatés ismerősöm mikor egyszer megkérdeztem tőle mit csinál mikor tízen támadnak rá és késsel, azt felelte bátran elfutok! XD
Azért nálam az utóbbi a ritkább.
Ha nem teljes a túlerő szívesen "ropogtatok" egy kicsit.
Jó is az a kis mozgás...
rézfánfütyülős
Ahogy írtam már.
A kamionos elkezdhet rettegni, mert őt úgy meg fogják hurcolni, hogy még az édesanyját is elátkozza majd!
A Kossuth rádióban a ribanc védője már támadta!
dr. prédikátor
ez a szemét k...va rohadjon meg a börtönben.
Pálinkafőző Rézüst
@rézfánfütyülős: így igaz! Sok mindent rá fognak verni, a kamionozást felejtse el! A palinak vége.
Fater59
Majd megint a pénz eldönti hol az igazság !
Kutyafüle
@Fater59: Ebből szerintem nem mászik ki a drogos luvnya, 4 ember összeégett az autóban. És az hogy szándékos volt, ez túl megy minden határon.
A legkeményebb büntetést fogja kapni remélem.
Fater59
Legyen igazságod !!!
Csak nehogy olyan valami történjék , hogy a vajda majd ezt is elcseréli . és otthon megvesz mindenkit kilóra és éli tovább világát.
Tudod , a baltás óta semmi sem lehetetlen !
kerék
Kár, hogy nincs már halálbüntetés, egy ilyen hülyepicsa megérdemelné.
A kamionos meg gondolom félelemből nem nyilatkozott eddig, de jól tette, hogy megtette!
overdose
Szándékosan akasztófa hogy szenvedjen a hülye K
verőce21
Jól megkeverte a trágyát a kamionos.(Egy csomó hiteltelen állítással)
ideals2012
Sziasztok!
Tudom, hogy nem ide tartozik a dolog, de kérlek, segítsetek! A barátnőm teljesen ingyen odaadná a kétrészes szép fehér, jó állapotban levő (alsó-felső szekrény) konyhaszekrényét valakinek, csak el kellene vinni, a Bp. II. kerületből! A mellette lévő szomszéd nénije pedig a 6 fiókos fagyasztóját, ami azt mondja, működik, csak az ajtaját kell beállítani. A szomszéd néninél még van egy automata mosógép is, ha másnak nem, hát alkatrésznek. Segítsetek megszabadulni ezektől, kérlek Titeket! A segélyszervezeteknek nem kell. A Nők Lapja meg a Családi lap szerk. már nem foglalkozik segítéssel (minek is?), a Vöröskereszt dettó.. - Szóval, lécci segítsetek! (A kerületi lomtalanításkor nem merték beengedni a lomokra vadászókat a házba... )
Mami48
Engem kaminosok túrnak folyton, na az is ijesztő. Szemétláda mind, aki idegből letol egy másik autót!
zabhegyező
@verőce21: Figyelj csak:
Az ilyen faszkalapok miatt NEM MERNEK az emberek vallomást tenni mint te!
Mit tudsz te az ott történtekről?
Tán téged is megvett az a ribanc?
zabhegyező
@Dr.Doktorovics trinitron dr.: Kérdezz már meg egyszer a közeledben egy menetirányítót (remélem így nevezik) mikor van itthon egy magyar kamion?
Van pár ivócimborám akikkel egye sört megiszunk a Kőbölcsőben de ők hat nyolc hetente vannak csak itthon. A többi időben "únióznak".
Dr.Doktorovics trinitron dr.
@zabhegyező: Nyugodj meg ,van közelemben nem is egy kamionos,de ha egy bűncselekményt látnának,mert ezek szerint ez volt nem várnának heteket hogy elmondják mit láttak.
adsl70
majd kap valamit és minden csoda három napíg tart aztán majd eladják, mint a baltásunkat... ..
ideals2012
Tegnap megyek a 6-os villamoson, és a legnagyobb körúti autós forgalomban mit csinál a sofőr, egy csajszi??? - sms-ezik!!! Nem hittem a szememnek. Azért némelyik autósnak full elment az esze! A barátnőm második férje úgy halt meg, hogy mobilozott vezetés közben! Egy pillanat alatt halt meg, tele volt vele a sajtó. Mindig ez jut eszembe, ha ilyet látok. De az emberek nem tanulnak semmiből. Pedig az ilyesmit más kárából kell megtanulni - lehetőleg!
Ennek a nőnek meg, ha tényleg így van, első nekifutásra egy 20-ast nyomnék a nyakába! - de még akkor is, ha nem szándékosan üldözte az előtte lévő autót.

Az a fickó is, aki a tavasszal kinyírta azt a családot a két kislánnyal, csak 8 évet kapott! Négy életet vett el! - négy életfogytiglant kéne a nyakába akasztani, hogy legyen ideje elgondolkodni a dolgokon!
verőce21
@zabhegyező: Csodálatosan beszélsz magyarul. Szavaidnak muzsikája elfelejthetetlen!

(De ha jobban utánanéznél a történteknek és a helyszínelés eredményeinek, talán megváltozna a véleményed a kamionos "tanúskodásáról" , te Barom!)
rézfánfütyülős
@verőce21: Dénes barátom helyett kérdezem:
Anyukád forró zsírban mennyit úszik száz méteren?
Fater59
@rézfánfütyülős: ...természetesen háton !!::))
verőce21
@rézfánfütyülős: Mit akarsz mondani?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.