Az egykori köztársasági elnök a hot! magazin riporterének bevallotta: megosztotta az embereket, ezért mondott le, nem a plágiumbotrány miatt.

Forrás: MSN Mai Nap
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Hát persze hogy nem azért mondtál le pali...azért mondtál le mert a viktorod aztmondta...:D
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
paszulyka
Sejtette hogy nem lesz elnök sokáig , mert előtte nemsokkal írta alá azt hogy azok a köztársasági elnökök is életük végéig kapják a juttatásokat akik nem töltötték ki az idejüket.
ideals2012
Sziasztok!
Tudom, hogy nem ide tartozik a dolog, de kérlek, segítsetek! A barátnőm teljesen ingyen odaadná a kétrészes szép fehér, jó állapotban levő (alsó-felső szekrény) konyhaszekrényét valakinek, csak el kellene vinni, a Bp. II. kerületből! A mellette lévő szomszéd nénije pedig a 6 fiókos fagyasztóját, ami azt mondja, működik, csak az ajtaját kell beállítani. A szomszéd néninél még van egy automata mosógép is, ha másnak nem, hát alkatrésznek. Segítsetek megszabadulni ezektől, kérlek Titeket! A segélyszervezeteknek nem kell. A Nők Lapja meg a Családi lap szerk. már nem foglalkozik segítéssel (minek is?), a Vöröskereszt dettó.. - Szóval, lécci segítsetek! (A kerületi lomtalanításkor nem merték beengedni a lomokra vadászókat a házba... )
verőce21
@ideals2012: Kéréseddel fordulj a "Szívesség közösséghez" !

szivesseg.net/
marlin
Érdekel még valakit ez a paprikajancsi??
sonderkommando
Ha a hülyeségtől biciklizni lehetne, akkor Pálgium koma kontrázva hasítana fel a Mount Everestre!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.