Kíváncsi lennék, mennyit fizetett ki közpénzekből a tervezőknek a város vezetése ezért a képen látható dilettáns munkáért. A Microsoft Paint nevű rajzolgatós programját a Windows operációs rendszerrel kapják meg a felhasználók a Windows 1. 0 verziója óta, amellyel még 1985-ben kápráztatta el a cég a "multi-tasking graphical user interface", vagyis a grafikus felhasználói felületű, többfeladatos operációs rendszer rajongóit. Ahogy a Windows fejlődött, vele fejlődött a Kellékek menüpont alól előbányászható Paint program is, ám soha nem volt a fejlesztők célja, hogy profi feladatok megoldására is alkalmas grafikai szoftvert csináljanak belőle. Miskolc új logójának a megrajzolására ellenben tökéletesen megfelelő ez a faék egyszerűségű eszköz.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adsl70
Ha gyerekpályázat akkor nem is rossz ..:)
nahát
Semmi baj vele, egyszerű, nem feltétlen rossz, főleg ha egy két motívumnak köze is van Miskolchoz
Mellékesen a paint nem kezel alfa csatornát sem vektorgrafikai képességei sincsenek. Most nem részletezném ezek miért fontosak egy logonál pl. Ez a hír csak megerősíti bennem azt a gondolatot hogy, nem képesség kell cikkíráshoz csak lehetőség! Ismét egy hülye okoskodott :(
Zsoel
Hát, ha nem fizettek ki érte 5 millió forintot, akkor elmegy. :)
No_Fidesz_No_Problem
@nahát: Miskolc új logójának a megrajzolásához egy egyszerű rajzolóprogramban nem kell kezelni alfa csatornát, vektoros rajzokkal se kell szórakozni.

És természetesen nem egy "hülye" okoskodott, hanem egy olyan ember, aki nem csak a Paint programot látta már, de tervezett ezt-azt profi grafikai szoftverrel is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.