A fanatizált narancsdroidok hamarosan a gyilkolásra, netán a kollektív öngyilkosságra felszólító üzenetet is megkapják majd? Arról több helyen olvashatunk, hogy a történelem véres kezű diktátorain elhatalmasodó betegség hogyan bénította meg, kötötte gúzsba és tette önálló személyiség nélküli kiszolgálóivá a diktátor szűk bizalmasi körét, majd a szűk döntéshozói körből a társadalom alsóbb rétegeibe leszivárogva hogyan tett tönkre teljes társadalmakat a kollektív elmebaj. Ismertek a szektás közösségek építésének és egybentartásának a technikái is. A saját társadalomkép, saját világkép megteremtése, a külső információk, ellenvélemények cenzúrája, a faék egyszerűségű világmagyarázatok, a saját nyelv és zsargon megalkotása, addig nem használt szavak kreálása, a korábban is használt szavak értelmének a megváltoztatása, a csoporton kívüliek démonizálása, tetteik kriminalizálása, az ellenségkép-gyártás, a csoport konkrét ellenségeinek a megnevezése, a szektavezér életútját vonzóbbá...

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Tegnap megnéztem az ECHO videóját nem semmi baromságot hordott össze Szaniszló.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
barew7
Hogy ki kinek az agyát mossa az nézőpont kérdése. Amikről Szaniszló beszélt azok sajnos TÉNYEK, és nem összeesküvés elméletek, mélyen elhallgatott GYAKORLATOK!!!
Be kell írni a keresőbe Pl: Chemtrail
HAARP
Vagy a YouTube -on: Csíkok az égen
Jesse Ventura A HAARP rendszer a halálsugár 1

Nem kell azonnal hülyének kikiáltani valakit, aki olyanról mer beszélni, amiről más nem!
bundi
hu.wikipedia.org/wiki/HAARP
a másik is marhaság
ember ezt hívják összeesküvés-elméletnek.
bundi
@barew7: titászok harca, millió wattok. ... oké legyél boldog vele

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.