A Fidesz nem tart külön rendezvényt október 23-án, Orbán Viktor az állami rendezvényen tart beszédet. Október 23-án egyszerre két ellenzéki demonstrációt is tartanak a fővárosban: a Milla a Szabad sajtó úton, a Jobbik a Deák téren tart nagygyűlést. Orbán Viktor kormányfő október 23-án délután az állami ünnepségek keretében tart beszédet - írta az Indexnek szerdán Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke. A Fidesz információink szerint nem tart külön rendezvényt a nemzeti ünnepen. A miniszterelnök a Kossuth téren szónokol majd délután négykor.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Pilóta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Igazsagoszto
Az erdélyiek meg a lengyelek biztos tátott szájjal hallgatják majd ordas hazugságait.
A béka sge alatti teljesítményével aztán nem tud mit dicsekedni.
entero
@Igazsagoszto: Ezt elég rosszul látod.
sport50
@Igazsagoszto: hát persze,nem őket érinti,őket elhozzák kirándulni,pénz is kapnak?érte,lehet nem is értik amit mond,miért ne tapsoljanak ha mondják??látványtömeget akar a vezér!!de akkor miért nem megy ki és ott ünnepel?olcsóbb lenne.!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.