A Jégbüfénél gyülekező ellentüntetők támadtak az Index újságírójára.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

barbarfiver
@profon: kiűzni mindenkit,aki az ország ellen van,aki nem tesz hozzá,vagy nem segít az építéséhez,mert ezt lassan csak építeni lehet,bontani már nem... hogy ezt hogy kivitelezném? sehogy...az ilyenek megteszik helyettem..teljesen egyetértek velük,elvben...persze én nem verekedek,kivéve ha kell... okostojás :D
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sakál
Az egyik tábor a demagóg zsidózást nyomatja, a másik jó kedéllyel kiprovokálja azt. Esztelenek...
viber
Kevés ember mutatja meg, hogy milyen embereket támogat az ország 20%-a. Egyébként ez egy nemzeti ünnep volt. Joga volt ott mászkálni. Tényeket vett fel. És ha nem szimpatikus valami nem úgy oldom meg, hogy orrba törlöm.
Ez a csürhe módszer. Pont az olyan emberek akikre semmi szüksége ennek az országnak. Még hozzá nem adtak semmit. De még csak gyermeket se vállal a nagy részük.
eberti
A rendőrök saját jól felfogott érdekük miatt,nem láttak,nem hallottak semmit...
Darthon1
@biztosan: én a Jobbikra szavaztam, ezek szerint én sem vagyok magyar? Akkor szerinted ki az? Szerintem te kevered a szezont a fa..mal. Ezt a csürhét használta nagy Vezéred a TV székház ostrománál is. Tisztességes ember nem azonosul ezzel a mentalitással, amit itt előadtak. Ez lesz a legnagyobb tévedésetek, hogy mindenkit bele próbáltok gyömöszkölni valamilyen számotokra kedves skatulyába. Szerintem pedig a Fideszes gondolkodás idegen a magyartól. De azért nem gondolom, hogy nem magyarok, csak kicsit elfajzottak, atavisztikus vonásokkal.
patrióta01
@biztosan: te meg a birkák osztályába tartozol!
kerék
@biztosan: Szóval szerinted a komcsi mszp-sek a magyarok, vagy a rohadt rabló cigány fidesz-banda?

A hülye zsindexes csak azért ment oda, hogy orrbabasszák, és utána írni tudjon róla, ezzel is igazolva azt amit eddig is állítottak.

Hogy itthon van-e rasszizmus? Van, mert kiprovokálják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.