Ötmillió forintot kellett volna fizetnie egy nyomozó által megnevezett ügyvédnek egyik alkalommal azért, hogy kiengedjék az előzetesből - állítja lapunknak adott interjújában Tasnádi Péter, akit az éjszakai élet ismert vállalkozójaként tartanak számon. A több ügy miatt is börtönbüntetését töltő egykori üzletember szerint korrupt rendőrök kreáltak ügyeket ellene, mint ahogy más ismert bűnügyek vádlottai ellen is. Tasnádi Péter a megjelenés előtt élettársa révén letiltotta az interjút, a sajtótörvény alapján közöljük a szöveget.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

DogAdventures
Hogy születik meg az Ördög ? Talán úgy, hogy valaki fegyvert nyom egy szegény kis démon markába és azt mondja neki: "Tiéd a világ. Ha kell, vedd el!"A szégyen nem a bűn bevallása, hanem az elkövetése.
__"Aki szörnyetegekkel harcol, ügyeljen, nehogy közben szörnyeteggé váljék. És ha sokáig pillantasz a mélységbe, a mélység is beléd pillant."__
Friedrich Nietzsche
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
QQríkú
Mik vannak?
Sintér Sanya baftati a konkurrenciáját?
soljanka
Vajon miért nem tudom sajnálni ezt a fazont?...
Bástya Elvtárs
@QQríkú: Igen, amikor SANYA jön, akkor Tasnádi be..., mqajd X.Y. ki. Aztán SANYA megy, Tasnádi ki, X.Y. be!!!
kamazuka
Miért van az ha valakiből minisztert kreál egy politikai erő akkor a T P mindíg bevonúl a sittre.
Mikor a választások után kihírdették a posztkáderek listáját eltűnődtünk kiknek lehetet érintettsége a... bussinesshez ,és ezért kinek kell távoznia a szólás szabadság szabad társadalmából.
TP re fogadást kötöttünk és ebből a nyert pénzből a haver egy középkategóriás kocsit vett anno.
kukac50
Minek köpött Pintér levesébe.Tudhatta volna bosszúállását.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.