Az Országgyűlés alkotmányügyi bizottsága azt kezdeményezte, hogy a jegyző, illetve az általa megbízottak minden választásra jogosultat személyesen keressenek fel a választási regisztráció ügyében. Mint Gulyás Gergely (Fidesz), a választási eljárásról szóló törvényjavaslat egyik előterjesztője a testület ülését követően elmondta, azt kezdeményezik, hogy ne csak a mozgásukban korlátozottak, hanem mindenki feliratkozhasson otthonában. Így szeretnének megfelelni az adatvédelmi hatóság személyesség biztosítására vonatkozó észrevételének.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: Pilóta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pilóta
"Így szeretnének megfelelni az adatvédelmi hatóság személyesség biztosítására vonatkozó észrevételének."
manocska1
hát ez egyre érdekesebb.,szegény jegyzők és szegény családjuk,mert gondolom a regisztrációs időszakba csak hírből hall róluk a családjuk,hát az ész megáll,ez aztán egyszerűbb meg olcsóbb valakik szerint ???!!!
Pilóta
@manocska1: "... a jegyző, illetve az általa megbízottak minden választásra jogosultat személyesen keressenek fel a választási regisztráció ügyében."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.