Tumultus, tömeg, egymás kezéből kapkodják ki az emberek a játékokat a TESCO-ban a TESCO Esti játékvásárában. Az akciós órákban a játékosztályt nem egyszerű feltölteni, mert amikor meglátják a vásárlók a játékokat közeledni, már szedik is le a raklapról. Mi van itt? Hónap vége felé vásárlási láz? Ellentmond mind azzal, amit korábban a vásárlói szokásokról gondoltunk; hónap vége, messze a fizetési nap...

Feltöltő: Canada
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rézangyal
@nahát: Ilyen hülyeséget is csak te tudsz írni. Van, akinek van pénze. Az megy a Tescoba. Meg a románok számolatlanul. Akinek nincs oénze, cc. 4 millió állampolgár, az nem megy. Érted? Nem érted. Nem baj.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr.luigilongo60
Csak azt nem értem, vajon miért faszság az, mikor valaki valamit megvehet féláron?
Rézangyal
@Dr.luigilongo60: Nem az a faszság. Hanem az, hogy egyesek, akik látnak 500 embert a Tescóban elkezd ökörségeket beszélni, hogy lám, mennyi pénze van az embereknek!
almosd
Arról nem szól a fáma hogy a játékokért teljes árat kel fizetni ,de az 50%-át vissza kapják a vevők, vásárlási utalványba, amit a teckóba lehet levásárolni,ez az akció .
nahát
@Rézangyal: ez vagy te, személyeskedsz, mert az az egyszerűbb ahhoz nem kell gondolkodni, szánalmas vagy. Abszolút nem érdekel idegenek véleménye, főleg nem egy nyilvános portálon személyeskedő embereké. Van véleményem és vállalom , nem érdekel hány emberével ütközik! Nem állok be az acsargók sorába aki csak úszik az árral, nem csodálom hogy többre nem vitted.
A támadásról meg csak annyit , a személyeskedést sosem én kezdtem a te és cimboráid szokása ilyen irányba terelni a szót. Ezek után csodálkozol hogy nem marad el viszonzás.
nahát
@almosd: ki van írva hogy kupont adnak, de csak kisbetűvel
almosd
@nahát: nekem az újságjuk jött ,de ha kupon akkor az,máshol úgysem tudod levásárolni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.