Végre egy igazán jó kezdeményezés! Olyan téma, aminek lehet örülni, aminek üzenete van, ami előre mutat! Ez lehet a kiút a több évszázados vergődésből, út az integrálhatatlan cigánysághoz. Nem kell integrálni őket, meg kell tanulni békében egymás mellett élni!

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Rézangyal
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rézangyal
Ezt a cikket most találtam! Hogy lehet az, hogy ez a program már két éve megy és még csak nem is hallottunk róla? Végre valami, aminek VAN ÉRTELME! Mióta mondogatom, hogy a cigányoknak ki kell nevelniük (természetesen a mi segítségünkkel) a saját értelmiségi bázisukat. Ez az egyetlen esély arra, hogy élhető életet éljenek, ki tudjanak törni saját, évszázados, rossz törvényeik és hagyományaik közül. Pl. lányok korai házasítása, rokonok közötti szexuális kapcsolat és társaik.
Nagyon tisztelem ezeket orvosokat, oktatókat és magukat a cigány fiatalokat, akik nehéz körülményeik ellenére vállalják ezt az utat, vállalják, hogyha sikeresen végeznek, akkor megpróbálnak némi fényt csempészni a sötét fejekbe!
Ez egy nagyon jó, követendő példa! Hülye kormányunknak ilyen kezdeményezéseket kellene támogatnia roma program keretében és nem újabb és újabb szétverhető Műv. házakat építeni. Arra ráér, ha már lesz kinek!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sza
@csa-csa: Igaza van @Rézangyal: - nak! Én köztük élek , a munkám is hozzájuk köt. Tudom , hogy élnek!!!
darwin
@gabrella: Remélem hogy jelenlegi vezetőinknek annyi lesz a nyugdíja,mint amennyit ezek megtermelnek nekik.
Mert megérdemelnék!
gabrella
@darwin: Persze,hogy annyi. Nem igen születik magyar gyerek csak cigány. Nézd meg kik tologatnak sokszor ikreket!
darwin
@gabrella: 20 éve 12000 volt a városunk létszáma,700 cigány élt itt.A múlt évi adatok szerint 10900 a lakosok száma,ebből 3300 a cigány. / cigány az, aki annak vallja magát ,hát még a többi? /A múlt évben 91 gyermek született, ebből 73 Pusoma,Lólé,Bundri,Burai, Farkas,Rostás.A helyi újság minden hónapban lehozza a halálozásokat és születéseket.
Ha végig megyek a városon,minden 13 és 40 közötti nőnemű cigány terhes,úgy,hogy babakocsiban egy-két -három gyereket tol.
És rasszista vagyok?
gabrella
@darwin: Te nem, most ők a rasszisták.
DogAdventures
Az emberi méltóságot sárba lehet taposni, meg lehet tépázni, könyörtelenül ki lehet gúnyolni, de elvenni csak akkor lehet, ha megadja magát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.