Az EU-ellenességéről ismert Jobbik „házi televíziója”, a Barikád TV két médiamunkása is rendszeresen kap fizetést Brüsszelből, de a szabolcsi választókerületi szervezők is a párt EP-képviselőjének, Kovács Bélának a helyi asszisztensei – derül ki a politikus hivatalos weboldaláról. Egy időben Szabó Gábor pártigazgató testvére, Novák Előd, valamint a Kuruc.infóval összefüggésbe hozott személyek is hasonló módon jutottak pénzhez. A Jobbikból nemrég azért zártak ki Lenhardt Balázst, mert Szegedi Csanád EP-képviselő brüsszeli kifizetései ügyében tett feljelentéseket.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Hellcat
Gondolom még a képviselőik is kint vannak szóval ennyit ér az egész.
QQCSI
@Hellcat: Morvai Krisztina,
Kovács Béla, aki Balszó Zoltánt váltotta,
Szegedi Csanád, aki a zsidó származása után is megtartotta mandátumát...
hu.wikipedia.org/wiki/Magyar_eur%C3%B3pai_parlamenti_k%C3%A9pvisel%C5%91k_2009%E2%80%932014
QQCSI
@QQCSI: Balszó helyett Balczó,...elnézést!
Carpediem
Ritkán káromkodok... de a jó büdös qrva anyjukat... még ezek szidóznak, szemét bagázs!
Remélem a lehető leghamarabb kigolyózzák őket, mondjuk Gábor Áron rézágyújával valahova világvége2-re!!!
eberti
A pénznek /állítólag/ nincs szaga...
Csak ha mások kapják.
kacsa0707
Ha jó fizetést kapnak a Jobbikosok az azt jelenti, hogy Brüsszel szerint jól dolgoznak, mert aki rosszul dolgozik az nem érdemel fizetés.
leszúrt rittberger
Kabaré ez a párt. Utoljára kb. a Kupa Mihály Centrum pártja volt ennyire szánalmas horda :)
QQCSI
@kacsa0707: A brüsszeli "fizetés" is úgy működik, mint a budapesti.
Vagy te hallottál olyasmit, hogy az előző ciklusban a parlamentbe be sem járó képviselőktől visszavonták a fizetésüket?
kacsa0707
@QQCSI: Akkor nem, de mostanában igen.
Egyébként én nem adnék egy fillér fizetést sem nekik, hanem év végi zárszámadáskor a GDP bizonyos százalékát, és az akár lehetne a mostani fizetés háromszorosa is.vagy teljes vagyonelkobzás, a sz@rul csinálták.
QQCSI
@kacsa0707: Most minden fidesz-kdnp-s képviselő jól dolgozik, mert még véletlenül sem nyom más gombot, mint amit kiadtak nekik parancsba. Akkor most mennyi fizetést is kéne nekik adni? Szerintem kivétel nélkül mindegyiknek havi nettó 47.000 forintot. Mert rendes vagyok. Igazából még 27 ezret sem érdemelnének!
kacsa0707
@QQCSI: én még most is csak annyi fizetést adnék nekik, mint amit az előbb leírtam.
Semmi 47000, vagy 27000.
coyote3
Jól értem, hogy a gyarmatosítók pénzéből zsidóznak?
vilifater
Már Csurka megmondta,hogy az MSZP szatelit pártja. Két legyet ütnek egy csapásra: " szem elött" tartják a szélső jobbot , és jobbról is támadják a Fideszt.
silber13
@QQCSI: Aha! azok a bizonyos gombok, gombocskák! Qrvára kíváncsi volnék a fityiszesek, meg a szemforgatók gombjainak bekötésére!
QQCSI
@silber13: Juj, de gonosz vagyok:
az jutott eszembe, mi lenne, ha olyankor, amikor a kisemberek sanyargatására hoznak törvényt, mindig rázza meg őket az áram a gomb megnyomásakor. Nem nagyon, csak annyira, hogy összeh...zák/összesz...ják magukat!
(Persze a takarítást nekik kellene utána elintézni!)
vigyorgó
Azért én kíváncsi lennék arra,hogy hány képviselőnek van kettős állampolgársága? Mert ez összeegyezhetetlen a képviselői mandátummal. Könnyen kitud alakulni egy csiki-csuki állapot.
moiszikf
@nyanya001: @Hellcat: @Carpediem: Van itt egy apró bökkenő. Mégpedig az,hogy nem létezik anti-EU,vagy anti-EP. Az ellenvéleményt is Az EU-n és az EP-n belül kell megfogalmazni,ha tetszik a feleknek,ha nem. Én speciel ezért is küldtem őket oda,amikor rájuk szavaztam. llyen alapon azt is megkérdezhetnénk,mit keres a parlamentben az ellenzék? De ha már oda ette őket a fene,akkor hogy nem sül le a bőr a képükről,hogy még fizetést is kérnek attól az államtól,aminek állandóan "fikázzák" a kormányát. Egyébként meg maga az EU is hajlandó "fikázni" saját magát,mivel egy újonnan belépő ország népszavazása előtt,KÖTELES a "NEM"-kampányt is EU-s pénzekkel támogatni. Csak ezt nem szokás reklámozni.
raczrolandimre
1. Ki zsidózott a Jobbikban? Vona, Novák, Balczó? Nem emlékszem ilyenre.
2. Minden képviselő 20 szakembert nevezhet ki az Unióban, hogy tanácsaival lássa el. Ezért fizetést kapnak azok. Gondolom ebből kapnak pénzt Kovács munkatársai. Szerintem minden párt, képviselő így jár el ott kint.
3. A Jobbik nem az összefogó Európa ellen van, hanem az Európai Egyesült Államok ellen, mely a jelenlegi Eu célja. Azon EU ellen van, mely a magyar gazdaságot meg folytja, pusztán piacnak nézi és a szellemi humán erő forrásait pedig kivéreztetőnek. Ez ellen kíván a Jobbik tiltakozni. Hol zászló égetéssel, hol más figyelem keltő megnyilvánulássál.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.