Soha nem látott összefogást generált a Jobbik antiszemita provokációsorozata: szombat estig 27 szervezet csatlakozott írásban a vasárnap délutáni rendezvényhez, ami minden idők egyik legnagyobb neonáci-ellenes megmozdulásának ígérkezik.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

83 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Felesleges műfelhajtás az egész. Énekelgetünk, beszédet mondunk, de mégis minek? A Jobbik ettől még nem fogja feloszlatni magát, Izrael pedig tovább vásárolgatja Magyarországot, darabonként. Észre kellene már venni, hogy a zsidókkal szemben érzett ellenérzések jó részének köze nincs az antiszemitizmushoz, a világgazdasági életben korlátlan mohósággal betöltött szerepüknek viszont annál több. Persze ezt addig, ameddig a tömeget úgy lehet ugrasztani a nácizmus bélyegével, mint ma is, ezt kevesen fogják felfogni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
A Tündik bündije
Felesleges műfelhajtás az egész. Énekelgetünk, beszédet mondunk, de mégis minek? A Jobbik ettől még nem fogja feloszlatni magát, Izrael pedig tovább vásárolgatja Magyarországot, darabonként. Észre kellene már venni, hogy a zsidókkal szemben érzett ellenérzések jó részének köze nincs az antiszemitizmushoz, a világgazdasági életben korlátlan mohósággal betöltött szerepüknek viszont annál több. Persze ezt addig, ameddig a tömeget úgy lehet ugrasztani a nácizmus bélyegével, mint ma is, ezt kevesen fogják felfogni.
kerék
@A Tündik bündije: Jól mondod...amíg mindenki a zsidókat sajnálja, addig nem számít, hogy ők meg kiröhögnek minket és lenéznek.
Pilóta
@A Tündik bündije: 10:26
Ez így van!
Az antiszetizmus élteti és gerjeszti önmagát, éppen a zsidók munkálkodásának eredményeként, mert önmaguk gondoskodnak erről, hogy bármikor nyivákolhassanak az erre való hivatkozással!
marlin
Nem gratulálni kell a Jobbiknak, hanem szégyenkezni, - van miért!!
moiszikf
"A Jobbik szerint ez a szólásszabadság" - Szerintem is. Szabad ember nem köteles szeretni bármit,vagy bárkit. Szabadon - persze kulturáltan - megfogalmazhatja az ellenvéleményét bármivel és bárkivel szemben,bárhol,bármikor. Ha "nácizni" lehet,akkor "zsidózni" is.

"Gyöngyösi hétfőn a zsidó származású kormánytagok és képviselők listázására tett javaslatot" - Ezt az NBH már megtette,Gyöngyösi és a Jobbik nélkül is.
human
Ha a zsidók felvásárolják Magyarországot és ezt a magyar törvények betartása mellett teszik, akkor ezzel nem lehet mit kezdeni. Annyit lehet tenni, hogy jobbnak kell lenni náluk. Ez a nehezebb út, de eredményes lehet. A gyűlölködés, zsidózgatás nem vezet sehova.
moiszikf
@marlin: Szégyeljék magukat azok,akik most is csak a saját pecsenyéjüket sütögetik. Tegnap előtt,a Kossuth-on,a nagy szolidaritási szózatok után már egymás torkának is esett Molnár Csaba és Gulyás Gergely. Azon "ölték egymást",hogy kinek a "hibája",a Jobbik megerősödése. Nekik ehhez - ilyen megközelítésben meg pláne - semmi közük. Ha a zsidók megsértődtek a Jobbikra,akkor ezt jelezzék NEKIK is. Megtették már,vagy csak az "óvónéninek árulkodtak"? Gyöngyösi se szégyenlősködött,azok előtt mondta amit mondott,akit érint.
moiszikf
@human: Ezt azoknak mond,akiknek módjuk van a törvény erejével gátat szabni a nemkívánatos folyamatoknak. A Jobbiknak nincs eszköze.
turul72
@human: a gond az, hogy a törvénykezés is az ő malmukra hajtja a vizet. Harcos kormányunk legújabb találmánya, miszerint megfelelő összegért vásárolt befektetési kötvény ellenében állampolgárságot kap a "befektető", egy az egyben nekik kedvez. És ha állampolgárság már van, akkor a földvásárlás is legális. Meg sok más egyéb is.
keresztapa
@A Tündik bündije: @Pilóta: Végre vannak akik felismerik, az ingyen reklámot! A tüntetés résztvevői egyetértenek a cionizmussal, és azt fejezik ki tüntetéssel. Gyerekes nácizás, fogalom zavar, nem tehetnek róla, mert lehet születési hiba is, de jól áll nekik. a világ országainak jelentős része pontosan tudja látja, (a magyar még nem )a cionizmus valódi természetét. A zsidó nemzeti mozgalom és ideológia,melynek célja Zsidó állam befolyásának világ országaira kiterjesztése,a világon való uralkodásának egyedi léte, melyet gazdasági téren fog megvalósítani, ami a diktálást valósítja meg, az országok felé, az lesz amit ő diktál. A magyar vezetés erre vevő, mert önálló tehetsége nincs az ország vezetéséhez irányításához, alárendelt vezetés az éltetője, mindég más érdek képviseletének követése, előtérbe helyezése, amihez csak alkalmazkodás szükséges
nem önálló elképzelés,és összefogásra törekvés, a nemzet érdekének megfelelően.
No de akik ezt felismerik és tenni igyekeznek ellene, azok a nácik, ami jelző nem biztos, hogy igaz mert ha most van nácizmus akkor a zsidó nemzeti uralkodása az, mint kiválasztott nép.
marlin
@moiszikf:Ne haragudj, de akkor nem értem, hogy miért is kell(?) a zsidóknak lehetőséget adni arra, hogy panaszkodjanak a gyöngyösifélék mocskolódásaira?? Szóval valami nem kerek!!
(A Jobbik megalakulása az Orr bán felelőssége, a megerősödése pedig az emberek elszegényedéséért is felelős kormányoké, vagyis a "Molnáréké" is és "Gulyáséké" is)
Sííva
@keresztapa: Nem tudok elég tetsziket nyomni! Csak egyet enged a rendszer!
silber13
@moiszikf: 10:57-re: Sorry, de a "mond" ige felszólító módban 2 azaz kettő D-vel írandó /mondd /, általában mindenkinek. Még neked is
kerék
@marlin: Tévedsz! A jobbik kényszerből alakult meg.
Ha a cigányok nem lennének olyanok amilyenek, a jobbik sosem jött volna létre!
vukkocska
@A Tündik bündije: Magyarországot akkor lehet darabonként felvásárolni, ha ezt a törvények lehetővé teszik. A tövényhozás pedig az utóbbi két évben nem úgy alakul, hogy az hazánkat, és az embereket részesítsék előnyben, hanem az érdekek, jobbára a fidesz érdekei érvényesüljenek. Ilyen pl. a választási törvény, a földtörvény, és lehetne még sorolni. Soha nem értettem a zsidő-ellenességet, a világ legjobb kereskedői. Hogy saját érdeküket nézik, ez természetes, hiszen a legegyszerűbb adás-vételnél is ez történik, amit bármelyik magánember is folytat. A jobbik gratulációjának kifejezetten cikizős kicsengése van, most éppen az mszp-t akarja összemosni a fidesszel. Szükségesnek tartom a domonstrációt azért, hogy hátha van valamilyen visszatartó ereje annak, hogy embereket félelemben tartsanak. Miskolciakat kell megkérdezni, mit éreznek akkor, amikor végig masíroznak fekete egyenruhában csoportok. Nem leszek ott az összejövetelen, de az ATV-n mindenképpen megnézem.
@moiszikf: szerintem mindekettőjük, mindkét párt hozzájárult a jobbik megerősödéséhez. Az mszp is, a fidesz is. Ez utóbbi azzal, hogy 6 éven keresztül teljes teret és támogatást adott a radikálisoknak. Nehéz ám a palackba visszanyomni a szellemet annak ellenére, hogy két és fél éve nem jöttek ki. Ez csupán - sajnos - csak idő kérdése. Ezért nem fogja a fidesz soha engedni, hogy kiszabaduljanak a palackból, inkább mindenféle kompromisszumot fog kötni a Jobbikkal.
keresztapa
@marlin: Azon az okon, hogy ezek mindég megakartak felelni,azoknak akik biztosították a hatalomba való részvételüket megfelelési kényszer érzetük az ami miatt túl nagy árat fizet a magyar nép. Kereket ezektől a pártoktól remélni sem szabad. Oka az összefogás kilátástalansága pártérdek feladása miatt, nem képesek, vagy érdekek egybehangolása, nekik olyan muzsika ami a fülüket sérti.
Csizmás Kond
@vukkocska: "Szükségesnek tartom a domonstrációt azért, hogy hátha van valamilyen visszatartó ereje annak, hogy embereket félelemben tartsanak"
kiket tartanak félelembe ?
Pilóta
@Csizmás Kond: 11:38
Még egy kutyát sem:-)
Dr. Felipe
Nem értem miért kell reklámot csinálni a jobbiknak. Majdnem minden országba vannak fasziszta pártok, Magyarország miért lenne kivétel.
A jobbik listázzon ha akar de a jobbik is listázva lesz, ennyi. Ki kell mondani hogy a jobbik fasiszta párt és ennyi, aki szimpatizál a nácikkal az szavazon rájuk nyugodtan. Én semmi kivetnivalót nem látok abban ha valaki úgy gondolja hogy majd a nácik fogják megoldani az ország problémáit de ez a tüntetés felesleges ingyenreklám a náciknak.
vukkocska
@Csizmás Kond: Jaj, már megint nem olvastál figyelmesen.:) Miskolcról írtam, a fekete ruhás-csizmás bandáról.
taglo
Valaki ,megtudná mondani nekem ,hogy ez a két név milyen népcsoporthoz tartozik ??-Sloszácsik -és Slószberger !
Hellcat
A jobbik megérdemel egy díjat mert a hülyeségével lassan leépíti saját magát, persze biztos van aki otthon tapsikol hogy zsidózhat mert valakire rá kell fogni a nyomorát...
Csizmás Kond
@vukkocska: Szerintem meg jobban szeretsz dörgölődni mint egy macska.
..mégis szerinted kiket tartanak félembe és kik ?
vukkocska
@Csizmás Kond: nofene. Aztán kihez? Ismét csak azt írhatom: olvassál. Ne kötözködj.
profon
@Pilóta: Aki a szájával is szarik :) Azzal ne vállalj közösséget !
barew7
Egy kis alternatív információ a Cionizmus atyjának gondolataiból:

"Alapvető, hogy a Zsidók szenvedései. . .rosszabbak legyenek. . .ez segít majd megvalósítani a terveinket. . .kitűnő ötletem van. . .anti-Szemitizmust kell gerjeszteni, ami felszámolja a Zsidó vagyont. . .Az antiszemiták segítenek majd nekünk azáltal, hogy erősítik a Zsidók üldözését és elnyomását. Az anti-szemiták a legjobb barátaink lesznek.".
-- Herzl Naplójából

www.erichufschmid.net/Magyar1/Fasizmus.htm
taglo
@Csizmás Kond: Bővebben ,kitudnád fejteni ,??
Csizmás Kond
@vukkocska: Vagyis nincs válasz...
Írsz valamit amit nem tudsz megmagyarázni, és ha rád kérdezek akkor lehurrogsz, hogy ne kötözködjek...
ja és hogy kihez dörgölődsz...hát kihez ?...ha nem azokhoz akinek az írásodat szántad...
Szerintem aki ma egy ilyen beszólásért sárgacsillagokat aggat magára meg felvonulásokat rendez az egy képmutató senki, akinek érdeke hogy növelje a széthúzást.
..ez is csak egy vélemény kötözködés nélkül.
Csizmás Kond
@taglo: pontosabban mit nem értesz a kérdéseden kívül ?
profon
@Csizmás Kond: Okos cica ! játszik a gombolyaggal !! Nem politizál :))
Csizmás Kond
@profon: ezek mind gomolyagurigázás közben jutnak az eszembe...
profon
@Csizmás Kond: akkor ne játsz velük :))
Pilóta
@profon: 12:09
Anno kötelező jelleggel volt „agitprop”, azaz agitáció és propaganda felelős, aki bizonyos politikai eszmék terjesztésével foglalkozott, de én nem tartok igényt ilyesféle agitátorokra!
Csizmás Kond
@profon: Mosogatás közben még csúnyábbak jutnak az eszembe...
profon
@Pilóta: Hát akkor meg miért hagyod magad befolyásolni ?
dubitus
@Pilóta: Ma pedig vannak PR szakemberek és szóvivők!
Csizmás Kond
@profon: Nem hagyom, készakarva csinálom...:)
marlin
@Csizmás Kond: Megírnád vukkocskának, hogy miért "települtél át"??
vukkocska
@Csizmás Kond: a válasz 11.45.volt. Még mindig: olvassál, ne kötözködj. 12.29-hez: butaságokat írsz. Nem tehetsz róla, ez telik ki Tőled.
profon
@Csizmás Kond: Nem gondoltam , hogy háború lesz a testvérek között :((
Csizmás Kond
@vukkocska: Elnézést ha megsértettelek de azt írtad, hogy azért pártolod a demonstrációt, hogy hátha van valamilyen visszatartó ereje annak, hogy embereket félelemben tartsanak
Erre meg felhívod a figyelmet a miskolci felvonulásra, erődemonstrációra...
Nem értettem meg, hogy most akkor a felvonulás-e veszélyes vagy mi mert most is feldemonstrálnak amit ha jól értettem te pártolsz...
Csizmás Kond
@profon: ...mikor szólítottalak testvérnek ?...vagy filmet nézel ?
marlin
@kerék:Talán egyre gondolhattunk, mert a Jobbik - az Orbán köpönyege alól előbújt Vona vezetésével - kényszerből (a "legatyásodás", az elszegényedés elleni kényszerből) alakult meg és tagjai, szimpatizánsai (sajnos) ezért fogékonyak a "bűnbak keresés" (zsidózás, cigányozás, másság) ideológiájára!!
Nem akarok szociológiai összehasonlításokba belemenni, de a látszólagos vagy akár valós ellentétek okaiban nagyon sok a közös!! Ezt használják ki az "érdekeltek" az emberek "összeuszítására"!!
Csizmás Kond
@marlin: ..milyen volna ha te írnád le ?
Az ilyen blöffök már nem menők, ezzel csak a régi -kor rosszul-nevelt idiótái próbálkoznak ...
mégegyszer kérlek ha tudod írd le ne szégyelld...mert a hazug állítás nagyobb szégyen.
vukkocska
@Csizmás Kond: jól értetted. Azért tartom értelmét a demonstrációnak, mert hátha visszatartó ereje van annak, hogy embereket megfélemlítsen pár száz fős népség, akik randalíroznak fekete ruhában és bakancsban. A parlamenti felszólaló, Gyöngyösi, ugyan annak a körnek a tagja. Az pedig egyenesen vérlázító, hogy a parlamenttől kapnak megerősítést.
Csizmás Kond
@vukkocska
Most értem...nem mindegy milyen ruhába demonstrálsz...
pulikutya
Szenvedünk mi ma is eleget, illetve szenvedtek a régmúlt ezerféle háborúja során eleget. Nagyon unalmas már, hogy folyton a történelem egy bizonyos szakaszát kell hallgatni, és most nem március 15. -re gondolok. Egyébként meg az egész dolgot félrevitték, teljesen más sínre terelték, mert ez volt az érdek. Ha valaki több csatornán tájékozódik akkor átlátja a dolgot. A többiek meg úgyis csak jajvékolni akarnak, mert tetszik nekik a sárga csillagocska, vagy mert (másik oldalról) mocskolódni akarnak. Igen, e kettő igen jól behatárolható csoport ügye ez. Nem is bánom hogy elvannak egymással, legalább van vasárnapra programjuk. Egyébként meg mindkét csoport ugyanabból a dologból akar (és tud is) igen régóta megélni, csak ugyebár egészen más megközelítésből.
marlin
@Csizmás Kond: Vukkocskát érdekelné, hogy hol születtél!! Engem meg (már) nem!!
outsider
@vukkocska: Ez a megfélemlítés engem érdekelne. Kik félnek kiktől és miért?
Csizmás Kond
@marlin: mióta szegődtél vukkocska prókátorának ?
KöBüKi
Ezek szerint akkor a füttyögők ellen tüntettek???
Mert ők akik ma a magyar nép holocaustját előkészitették és folyamatosan végzik.!!!
vukkocska
@Csizmás Kond: inkább szegődjön prókátornak, mint provokátornak. Egyébként hol születtél? :)
vukkocska
@outsider: megírtam párszor @Csizmás Kond:-nak, nem akarta megérteni. Te biztos érted, ha nem veszed nagyképűségnek, olvas el, amit neki írtam. Ha nem érted, írj, válaszolok. :)
Csizmás Kond
@vukkocska: Egy falusi rendelőben...akkor az volt a divat.
outsider
@vukkocska: Érti ő is, én is, amit mondasz. Azt nem értjük, miért mondod, mert szerintünk nem igaz.
vukkocska
@outsider: Most nem emlékszem pontosan, pénteken vagy szombaton éppen ez volt a téma a híradóban, miskolciakat szólítottak meg a vonulás után-alkalmából. Ők beszéltek arról, hogy féltek a fekete ruhás, fekete bakancsos emberektől. Határozottan titltakoztak megjelenésük miatt.
vukkocska
@Csizmás Kond: szerencsémre én kórházban születtem. :)
Csizmás Kond
@vukkocska: úgy érted hogy jobb volt ott világra jönni ?
QQCSI
@vukkocska: Én is láttam azt a részt, amikor két középkorú fehér nő nyilatkozott, hogy nem tartják jó ötletnek a masírozást.
vukkocska
@Csizmás Kond: szerintem biztonságosabb, mert ha probléma van, van műtő.
outsider
@vukkocska: Szeretném ha emlékeznél. :)
Melyik híradó? Miskolc melyik részén élők féltek? Kik voltak az egyenruhások és miért, kikért vonultak? Fontos dolgok ezek. :)
vukkocska
@outsider: kérd ki a felvételt a tv-ből. :) Egyébként az Avas lakótelepen, és nem cigányok nyilatkoztak.
outsider
@vukkocska: QQCSI : "két középkorú fehér nő nyilatkozott, hogy nem tartják jó ötletnek a masírozást."
A "nem jó ötletnek" tartás, nem egyenlő a félelemmel.

"Kik voltak az egyenruhások és miért, kikért vonultak?" A teljes kép érdekében...
marlin
@Csizmás Kond: Vukkocska arra kíváncsi, hogy melyik országban(?) szülnek a nők a "falusi rendelőben"!!
Csizmás Kond
@marlin: ...szerintem ma még nem ittál semmit, nagyon visszafogottan viselkedsz...
...mond el te, azzal kérkedtél tudod...na mutasd meg mit tudsz ?
Igen szültek ott. Tudod az a rendelő egy kihelyezett kis kórházként működött ahol egy (vagy mittudomhány) általános orvos és képzett nővérek látták el a betegeket, majd szükség esetén haza vagy képzettebb kórházba küldték...náluk távol a főúttól így működött.
marlin
@Csizmás Kond: Na, addig már stimmel, hogy messze leksz a kövesúttól!! :))
Most még már "terítheted" a többit is!!
Anno. Magyarországon, vidéken "otthonszülés" volt bábaaszzonnyal, vagy kórház!!
Csizmás Kond
@marlin: Az ami te hallás után tudsz az ugye még ne föltétlen úgy volt ?
marlin
@Csizmás Kond: Gírhes!!
Én Magyarországon születtem, és 65 éve a szülőfalumban élek!!
Neked ugye már ez sem sikerülhet!! Szar dolog, de "ha menni kell, hát menni kell"!!
Ja, míg el nem felejtem, 1970-től absztinens vagyok!! (Akkor vettem az első autómat!!)
adrenalink
@profon: 11:57-re Miért lenne "00"? Ma is milyen sok embert tudtak mozgósítani...
Pilóta
"Vona Gábor szerint az egész Izrael-tematika egy tabutéma, amelyet homály vesz körül, és amint előkerül, rögtön felmerül az antiszemitizmus is ezzel kapcsolatban."
www.hir24.hu/belfold/2012/12/03/vona-orul-a-hiszterianak/
Csizmás Kond
@marlin: Miből gondolod, hogy annyira érdekel a te életed mint ahogy téged érdekel az enyém ?
Miért kéne tudd, hogy hol és mikor születtem ?...és fütyülök a józannak mondott hagymázásaidra...
Hogy hol születtem és hol élek azt most nem árulom el, nem tartalak arra érdemesnek, hogy bármit is közöljek veled magamról kapcsolatban. A magyarságomat és az öntudatomat pedig szintén nem kölcsönöztem mint te hanem beleszülettem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.