Novákné szerint hitgyülisek és zsidók ugráltak nemzeti jelképeinken a Parlament előtt az antináci tüntetésen, amitől a magyarellenes nagykoalíció tagjainak el kell határolódniuk. Dórinak nyilván az agyára ment a terhességi hormonvihar. Ennek hatása alatt sikerült kisütnie, hogy a Kossuth téren az újnácik ellen tüntető emberek a szervezőktől kapott, hurkapálcára ragasztott papírzászlókat nem véletlenül ejtették el a tömegben, hanem szándékosan a földre dobálták, hogy meg tudják taposni a Nemzeti Lobogót. A rendezvényen megjelent szimpatizánsok Dóri szerint nyilván nem az Szt. 196. paragrafusában olvasható, szemetelés elnevezésű köztisztasági szabálysértést, hanem a Btk. 269/A. § szerinti nemzeti jelkép megsértése elnevezésű bűncselekményt valósították meg.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
Szerintem az a hülye aki eldobható nemzeti jelképeket osztogat.
...persze van akinek nem is jelkép, azért dogja el,
A másik vetülete a dolognak az, hogy amikor egy lepedőre hatágú csillagot rajzoltak és azt meggyújtották akkor az már igazi nemzeti jelkép meggyalázásának számított...
...akkor hogy is állunk a hormonokkal ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.