Bajnai visszatérése a magyar lumpenbaloldal tipikus megnyilvánulása – írja a Magyar Nemzet nyomán a fidesz.hu.

A cikk szerint már Szili Katalin felhívta a figyelmet arra, hogy az MSZP-ben létezik egy zsákmányszerző csoport, és ők Medgyessy Péter megbuktatásával (2004 szeptemberében) végleg hatalomra kerültek. (Nem véletlen, hogy Medgyessyt a Tocsik-botrány hőse, Suchman Tamás szólítja fel először lemondásra, 2004. augusztus 14-én.) Bajnai és politikai ikertestvére, Gyurcsány ennek a vonulatnak tipikus képviselője.

Bajnai 2000-2005 között a Wallis Rt. vezérigazgatója, ebbe a csoportba tartozik akkor a Hajdú-Bét Rt., amely víziszárnyasok értékesítésével, feldolgozásával foglalkozik, csődbe megy, 10 milliárd forintnyi veszteséget okozva. Bárhol a világon ilyenkor bukik a vezér, de nem Magyarországon. Emlékeztetnék még Bokros Lajosra, aki a Budapest Bankot vitte csődbe (12 milliárd forintnyi veszteség), mielőtt pénzügyminiszter lett, vagy Surányi Györgyre, akinek MNB-elnöki működése alatt a jegybank bécsi leányvállalata 70 milliárd forintot bukott. A Hajdú-Bét Rt. csődje termelők tömegeit tette tönkre, még öngyilkosság is történt! De Bajnai magas állami kitüntetést kapott „a hazai vállalkozói kultúra fejlesztésében játszott érdemeiért”.

A folytatás a fidesz.hu-n olvasható >>>

112 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adrenalink
fidesz.hu! Üdvözöllek dicső lovag. szép a ruhád, szép a lovad...:))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
@Manno István: Azt sem szabad elfelejteni amikor megtudták, hogy nem győztek igen nagy osztozás kezdődőt el.Csak emlékezni kell Ezüsthajó és társaira. Nagyon tárgyilagosnak kellene lenni ennyi mocskolódás még nem volt mint amit most a fideszes hatalom próbál csinálni. Minden kormányban eddig is voltak és ezután is lesznek úgy nevezett tanácsadók. Szilit is csak a bosszú vezérli mivel nem jött be a számítása.
marlin
@Manno István: A pöttyösseggűeknél ezek közül bármelyik jobb!!
jancsik68
BAJNAIT AMERIKÁBAN is szivesen látják!!!Orbánt be sem engedik Amerikába.Bajnai ott az egyetemen oktat,szivesen látott ember,tudását,tapasztalatát elfogafdják,Vezireteket le...k!eZ VAN BUNKOKÁIM!!
tenger49
a magyar nemzetnek nevezett valami az /tudatos kisbetük/ Magyarország szégyene lett!!!
BG nevét ki sem ejhetnék,ha lenne bennük egy minimális tisztesség,de az már rég nincs abban a valamiben!!!
Dr. Felipe
Baltás baltazár viktor és kusza szem piros seggpötty a magyar jobboldal szégyenei. Együtt tették tönkre az országot két év alatt.
coyote3
Igazi békemenetes fidesz írás :))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.