Sokan el sem hitték azt, amikor elsőként írtunk arról, hogy import nyugdíjasok viszik a magyar TB kasszát. Azt a tényt, hogy ukrán időskorúak jönnek naponta százával a magyar nyugdíjakért. Ha már viszont ideruccantak, akkor a hasznost a kellemessel is összekötik, és egyúttal elintézik, hogy az ingyenes magyar egészségügyi ellátást is igénybe vegyék, mert „megérdemlik”, vagy, mert „nekik az jár”? Gazdag ország a miénk! Hogyan és mire költi kormányunk a rokkantaktól elvett összeget a lehetséges szavazatok fejében? Rövid áttekintés a határmenti osztogatásról: Egy, az országhatártól nem túl messze élő lakos, valamint egy másik, aki az egyik közeli település önkormányzatának dolgozója, és még egy környékbeli ápolónő is szem és fültanúi az ott zajló történéseknek. Ők mind ugyanazt állítják - ukránok jönnek a magyar nyugdíjért, kihasználva a jogszabály nyújtotta lehetőséget.

Feltöltő: barew7
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
A szavazataikért Orbán nyugdíjat ígért Nekik. A rokkantaktól elvette, idegeneknek meg oda adta! Ezért kell a regisztráció,mert tudja a rokkantak már nem szavaznak a Fideszre.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@sasi1115: Ja, nálad ismét eljött a románozási görcs...
Azt, hogy máshol pl. a románoknál vagy akárhol hogy megy a nyugdíjazási eljárás azt nem tudom de az, hogy itt Magyarországon nem lehet csak egy útlevéllel vagy lakhelykártyával nyugdíjat kérni azt tudom és azt is, hogy sem román sem ukrán sem más csak azért mert kéri nem kaphat itt nyugdíjat ha nem tud letöltött munkaidő utáni járulékról hivatalos kimutatást bemutatni.
varirmag
@gabrella: Ők bizony :-((( ! De ez nem azt jelenti hogy ott is kell hagyni !
kukac50
160 ezer forintos nyugdíjat kapnak Orbánntól,úgy van miből utazni nekik.
kedwes
Érdekes, hogy a rendszerváltáskor, szinte minden előző szerződést megszüntettek - némelyiket meggondolatlanul - de ezt, "nem vették észre"!
sasi1115
Korábbiakban leírtakat kiegészíteném, ha már újra előkerült ez a cikk.
Most már a kettős állampolgárság lehetőségét kihasználva használt autó vásárlás miatt is felveszik az állampolgárságot. Mivel Ukrajnában vámot kellene fizetni és így azt megússzák, csak havonta át kell jönni egyszer a határon a külföldi rendszámú autóval.
Jelenleg kb. 3 óra lett egy határátlépés M.o. felé, mert most már a magyar oldalon is szívatják a népet visszafelé, nemcsak az ukrán oldalon (benzin, cigi stb. miatt, ne akarjon már a magyar spórolni, vegyen mindent aranyárban Magyarisztánban.
A külföldiek iskolakezdési támogatása is persze megérne egy misét.
Ez van, Magyarország jobban teljesít, oszt jónapot...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.