A közösségi oldalakon való véleménynyilvánítás kényes jogi kategória, amely akár az állásunkba is kerülhet. A munkajogi problémák alapvetően a véleménynyilvánítás szabadsága és a munkáltató jogos gazdasági érdeke közti szembenállásból fakadnak" - fejtette ki dr. Párkányi Rita ügyvéd.

Forrás: profession.hu
Feltöltő: Dr plágium
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pilóta
@ila51: 13:50
Attól még lebux ám, hogy állandóan cserélgeted a zivatarod:-)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr plágium
@Nyuszicsibe: Nagy marhák voltak. Normális ember nem nyilvánosan beszéli meg az ilyen dolgokat. Bár tökmindegy, úgyis van mindenhol néhány besúgó aki leadja a drótot.
Nyuszicsibe
@Dr plágium: na jó persze,nem akarom minősíteni,hogy aki face-en szocializálódik,az meg is érdemli,inkább adok neked egy eeeeekkkora like-ot !! :)
sonderkommando
Ha nem akarja valaki nagy ívben elkerülni a közösségi oldalakat, akkor óvintézkedéseket kell tenni.
Pilóta
@ila51: 13:50
Attól még lebux ám, hogy állandóan cserélgeted a zivatarod:-)
Eperke
@Nyuszicsibe: A fészen is van lehetőség "titkosan " üzenetben beszélni, miért nem azt használták? A nyílvánosság elég rizikós, és ráadásul mindenki elolvassa.Ez nagyon gáz.
Vannak munkahelyek, ahol teljesen le van tiltva az internet használat, csak belső használatra van a számítógép. A dolgozók még e-mailt sem tudnak egymásnak írni.
ila51
@Pilóta: ez most inkognitó , ez egy rajzom :))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.