Meglőtt egy rendőrnő egy fogvatartott férfit, aki elvette társa fegyverét hétfőn Mende és Sülysáp között – közölte a Pest Megyei Főügyészség szóvivője az MTI–vel.

Kállai Gábor elmondta: a férfit egy járőrkocsiban vitték, amikor megszerezte a mellette ülő rendőr fegyverét, és azzal a rendőrnőre támadt. Hozzátette: a rendőrnő kétszer deréktájon lőtte a fogvatartottat.

A férfi az elsődleges információk szerint súlyos, de nem életveszélyes állapotban van, mentőhelikopterrel kórházba vitték. Fegyveresen elkövetett, hivatalos személy elleni erőszak miatt eljárás indult ellene - mondta Kállai Gábor.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Ezek a rendőrök mind hülyék?! Nem meglőni, LELŐNI kell az ilyen férgeket!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eberti
Remélem nem büntetik,hanem kitüntetik a rendőröket!
csa-csa
A FEJÉT KELLETT VOLNA A TETŰNEK!! Na és KÉTSZER HOGY TUTI LEGYEN! !!
Bravo kislány! Remélem melléd áll a vezetés és kitüntetnek!!!
profon
Tökös a csaj ! :) Így kell ezt csinálni !
gazdag dezső
Igen! Végre valaki rendesen végzi a munkáját!!Csak az a baj hogy nem volt eléggé jó a cézás!!!De azért dícséretes tett!!
herczeg0210
2006-ban sem gumizni kellett volna a békés tetveket, akik macskakővel barátságosan beszélgettek a rendőrökkel, hanem egyet a levegőbe a másodikat bele, majd a szakértők rágódnak melyik volt előbb. Csak nehogy ebből is az legyen, hogy a raboló barátságosan megsimogatta a rendőrnőt Ő meg durr... Pár év múlva rákenik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.