Orbán Viktor miniszterelnök azt mondta csütörtökön Brüsszelben újságíróknak, hogy a hét végéig megoldják a felsőoktatási reform ügyét.

A kormányfőt erről magyar újságírók kérdezték, amikor megérkezett az EU-országok állam-, illetve kormányfőinek péntekig tartó tanácskozására.

"Erős hetünk van. Hétfőn megcsináltuk a költségvetést, szerdán pedig a gáz-, távfűtés- és villamosáram-árcsökkentést, csütörtökön megoldottuk a jövő évi minimálbért, és a hét végéig megoldjuk a felsőoktatási reformot is" - válaszolt Orbán Viktor arra a kérdésre, hogy üzen-e valamit a tüntető diákoknak.

Orbán üzent: hétvégére megoldják a diákok ügyét

Arra a kérdésre nem válaszolt, hogy Hoffmann Rózsa oktatási államtitkár marad-e a posztján.

65 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Gondolom, valahogy úgy fog sikerülni, mint a két héten belüli rend! :-S
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kukac50
Orbán úgy hazudik mint a vízfolyás! December elején bejelentették,hogy 10 ezer pár száz diák tanulhat ingyen. Most azt állítja nincs miről dönteni mert még nem döntötték el a keret számot. A bírók nyugdíjazásánál is így volt.amire Brüsszelből jött a levél,hogy törvénytelen vissza vonták a bírókra vonatkozó törvényeket,és mosolyogva azt mondta,hogy nincs is ilyen törvény. Orbán elmebetegségre utalóan viselkedik!
Vagy a saját Népét nézi ilyen hűjének,vagy pszichiátriai kezelésre szorul,mert ez már koros állapotra utal.
sport50
azt sem tudja,ki mit mondott össze-vissza beszél,mindegyik embere mást mondott,és még ők nem értik miért van a tüntetés!!!???nooooormális???
overdose
Hazug disznó az ő kölykeinek könnyü hiszen több milliárd a családvagyona!
hajduferenc52
ez a mondat ,milyen nagy stilü beképzeltséget rejt magában. mint ha azt mondta volna hogy ugyan már uraim ez nekem egy semmiség ...a nyugat felé tett beképzelt nyilatkozat.
silber13
Már mondtam párszor, most ismét mondom, ennek az agyamentnek fixa ideája, hogy nem csak, a spanyolviaszt találta fel, hanem magukat a spanyolokat is.
human
A híradóban láttátok a nyilatkozatát. "Az egyik gyerekem egyetemista és a másik is szeretne majd egyetemre járni." Szimpátiát akart kelteni, mintha az ő gyerekének is nehezítést jelentene az új keretszám. Demagóg duma. Sem anyagilag, sem kapcsolatai miatt nincs veszélyben a gyermekeinek jövője. Az egész forrongás a diákok részéről az átlag és az alatt keresők gyermekinek jövője miatt van.
Azoknak akik szerint nem kell annyi egyetemista. A foglalkoztatás mértéke az felső fokú végzettségűeknél nagyobb mint a szakmunkásoknál vagy a szakképzetleneknél.
Mivel jelenlegi oktatás és gazdaságpolitika helyességéről meg vannak győződve, hisznek benne, ezért nem lehet őket jobb belátásra bírni. Csak a kormányváltás marad.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.