Ha az adatok tényleg onnét származnak ahonnét a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara jelenlegi elnöke mondta, az bizony komoly jogi aggályokat vet fel. Hallgatói képviselők ugyanis leszögezték: mondhat akármit Parragh, ezek az adatok nem nyilvánosak, az egyetem munkatársai törvényesen nem adhatták ki őket.

Feltöltő: Komjaga
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin
"S valahol, teljesen névtelenül, ott működtek az irányító agyak, akik ezt az egészet összehangolták, s kidolgozták azt a politikát, amely szükségessé tette, hogy a múlt bizonyos töredékeit megőrizzék, más darabjait meghamisítsák, egyes részeit pedig egyszerűen eltöröljék."
Mert ha, ". . . az emberek nagy tömegei, amelyeket a szegénység rendszerint elbutít, kiművelődnek, és megtanulnak önállóan gondolkodni; s ha egyszer ez megtörtént, előbb-utóbb rájönnek, hogy a kiváltságos kisebbségnek nincs semmi funkciója, s el fogják söpörni. Végeredményben hierarchikus társadalom csak a szegénységre és tudatlanságra épülhet." (1984.)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
alfás
mi az,hogy "kémkedik"? rákattintasz a faszbokra,és az is kiderül,milyen volt a székleted.
Dr.luigilongo60
"Ez különösen pikáns megjegyezés volt Giró-Szász szájából, aki 12 évig élvezte az ingyenes felsőoktatást, két helyen is járt PhD-re, de a doktorit már nem sikerült megírnia ..."

Hihihi.
Ezek ám a fasza gyerekek.
coni
Nagyon bolsevísta elem ez a gyerekkel próbálom növelni a népszerűségemet, de lehet, hogy az a réteg aki abban nőtt fel hogy Kádár b
coni
Nagyon bolsevista elem ez a gyerekkel próbálom növelni a népszerűségemet, de lehet, hogy az a réteg aki abban nőtt fel hogy Kádár bácsi simogatja a kicsik fejét, önkéntelenül meghatódik.
bretagne
Van ilyen, Deutsch Tomi édesanyját is megfigyelték egykor! De akkor ez nem volt igaz. Ez a mostani listázás pedig igaz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.