Hét év alatt nyolc miniszterelnököt „fogyasztottak el” Japánban, ahol a vasárnapi előre hozott parlamenti választáson visszatérhet a hatalomba a jobbközép Liberális Demokrata Párt. A távol-keleti országban azonnali lépések kellenének a gazdaság talpra állításához, valamint az államadósság csökkentéséhez, de ehhez a jobboldalnak kétharmadot kéne szereznie, amire csupán halvány esély van.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: Pilóta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.luigilongo60
Éhes disznó makkal álmodik, csak néha pofára esik.
Pilóta
"A második világháború után évtizedeken át egyeduralkodónak számító Liberális Demokrata Párt (LDP) győzelme várható a vasárnapi előre hozott parlamenti választáson Japánban. A jobbközép-konzervatív alakulat 2009-ben veszítette el a hatalmat a Japán Demokrata Párttal (DPJ) szemben, amely a közel két évtizede stagnáló ország felemelkedését és a korrupció elleni határozott fellépést ígérte. A két miniszterelnököt elfogyasztó alakulat 47 százalékos támogatottsága mostanra 14-re esett, így minden bizonnyal ellenzékben folytatja a munkát."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.