Címlapra szerkeszttette vezetőitek személyes adatait a Lomnici Zoltánt a köztévés híradókból kiretusáltató Élő Gábor, aki jelenleg a Magyar Nemzet főszerkesztője. Ha én diák lennék, innentől nem a tandíjak mérsékléséért tüntetnék. Nem is a közpénzből finanszírozott helyek számának növeléséért tüntetnék. Nem is Hoffmann Rózsa távozásáért tüntetnék. Innentől fogva én bizony Orbán Viktor távozását követelném. Annál is inkább, mert azt gondolnám, hogy Élő Gábor nem a saját ötletétől vezetve engedte megjelenni a Magyar Nemzet címlapján egy, az iskoláitokat és tanáraitokat is mocskoló cikk fő attrakciójaként diákvezetőitek személyes adatait. Azt gondolnám, hogy ezt bizony Orbán Viktor rendelte meg. Amennyire a lentebbi képen kivehető, azt nem közlik olvasóikkal, hogy a szerintük “feltűnően hosszú ideig” diákoskodó vezetőitek alapképzésen, mesterképzésen, vagy doktori képzésen tanulnak. Azt sem írják, hagytak-e ki évet bármilyen okból, és azt sem, hogy amennyiben az adófizetők...

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin
@entero: Szerintem ez a "máriablogja nevű szenny" - még ha akarja sem - nem tudja überelni a "magyar nemzet nevű szennyet"!!
Szerinted?? Ki kezdte(!) most is a "kereszténykatolikusjobboldali" gyülülködést, meg sárraldobálást??
Szar dolog, hogy nem csak a "ti" (te meg a Viktor) lebutított fanjaitoknak szánt plampfettek jelennek, hanem a mások véleménye is nyilvánosságot kap??
Nem kellene hazudni, reggel, délben, meg éjjszaka!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
No_Fidesz_No_Problem
@Lacapapa44: Nekem úgy tűnik, mintha nem a bal, hanem a jobboldalon lenne éppen fejvesztett kapkodás és rohangálás.
senkifia68
@szaboria1: Abból amit állami támogatásként kapnak fizethetnének többet is!
Pécsett annak idején a pszichopata gyárként emlegetett Elcoteqet is hú de sokszor szídtuk, mert a büdös multi agyon dolgoztatta a magyart! Aztán kiderült, hogy a finn vezérkar adott volna többet is, csak a magyar 'kiszolgáló személyzet' nem kis önös érdekből, azt nyilatkozta, hogy ne legyen regionális bérfeszültség igazítsák a béreket a helyi fizetésekhez. Na már most gondolhatod mi lett a vége! A leépülő Bőrgyár, a Tejipari, a bezárt bányák, a Zsolnay gyár ontották a munkanélkülieket, hát tényleg nem nagyon kellett fizetni az Elcoteqes melóst. A korabeli statisztikák (2009-2010) szerint az itteni bérek az országos átlag alig 75%-át érték csak el. Budapesten egy elektronikai műszerész folyamatos műszakban, pótlékokkal keresett 180-250 eFt nettót.
Ugyanez Pécsett 115-180 eFt- volt. Most hányan visszasírják még ezt is. Volt kollegám a cég bezárása után kiment Svájcba, idén nyáron hazajött. A családjáért!
entero
@jancsik68: Szeretnél te olyan "mély" magyar lenni mint én vagyok. Gyere el majd hozzánk az üzembe egyszer és megnézheted életem munkáját. Persze ha nem akkor csak sértegess nyugodtan ha más örömöd nincs.
kkalman
A személyes adatokkal való visszaélést, nyilvános közzétételét, ha jól tudom, a törvény bünteti. Egy demokráciában! Nálunk ez ugyanúgy nem bűn, mint annyi más, amit vezetőink elkövettek az elmúlt 22 év alatt, pártállástól függetlenül.
Ja, hogy az a katyvasz, amiben élünk nem demokrácia? Tévedni emberi dolog szólt a sündisznó, és lemászott a gyökérkeféről.
kkalman
Romániában VICTOR PONTA a miniszterelnök.
- Ez rendben van!
Magyarországon viszont miért PONT A VIKTOR?
Lacapapa44
@No_Fidesz_No_Problem: Attól függ, honnan nézed... a kocsmában,, néhány feles után már biztosan ilyeneket lát az ember.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.