Izraeli-török kettős állampolgárok vallathattak, kínozhattak embereket a Mavi Marmarán, a Gázába segélyt vivő hajón, amelyre izraeli kommandósok támadtak 2010-ben. Ennek fényében jogosan vetődik fel a kérdés: vajon hazánkban nem jelentenek-e nemzetbiztonsági kockázatot az izraeli-magyar kettős állampolgárok? És ha a parlamentben ülnek? Gyilkosok a Mavi Marmarán Izraeli kommandósok május 31-én rajtaütöttek a török zászló alatt hajózó Mavi Marmara hajón (a konvoj többi hajója megadta magát). A Gázában évtizedek óta megalázott, nyomorgatott, éhező palesztin rabjainak 8 hajó indult el segélyt vinni. A hajókon számos ország önkéntesei tartózkodtak. A fedélzetre helikopterről leereszkedő katonákat izraeli állítás szerint késekkel és botokkal felszerelkezett palesztinbarát aktivisták támadták meg. A incidensről nyilvánosságra került felvételek ezt azóta egyértelműen cáfolták. A kommandósok a fedélzetre lépésül után szinte azonnal tüzet nyitottak, megölve kilenc török...

Forrás: barikad.hu
Feltöltő: Pilóta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pilóta
"Nem nemzetbiztonsági kockázat?

Hatalmas hisztéria kerekedett Gyöngyösi Márton, a Jobbik országgyűlési képviselőjének novemberi felszólalása után, amikor azt mondta, az embereknek joguk van tudni, hogy hány olyan izraeli ül a kormányban és a magyar Országgyűlésben, akik nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek hazánkra nézve. Korábban Vona Gábor, a Jobbik elnöke a Gázai övezetben történt brutális izraeli offenzíva miatt szervezett Jobbik tüntetésen szintén felszólított arra, hogy mivel Izrael terrorállam, ezért a politikusokat át kell világítani, ki izraeli állampolgár is. Magyarországon izraeli állampolgár képviselő ne lehessen! – követelte."
Pilóta
"Ezért beszél erről a Jobbik

Amint azt a Mavi Marmara esete is mutatja, Izrael azáltal, hogy magát a nemzetközi jog felettinek képzeli, szemrebbenés nélkül hágja át rendelkezéseit, és a legbrutálisabb, ártatlan civilekkel szemben alkalmazott terrorakcióktól sem riad vissza, a világ minden országára nézve nemzetbiztonsági kockázatot jelent - mondta Gyöngyösi Márton a barikad.hu-nak. A cionista állam 1948-as megalakulása óta a nyílt terror és agresszió folyamatos fenntartásával és a nemzetközi médiajelenléte által terjesztett propagandáján keresztül biztosítja létét - tette hozzá."
gabrella
De állambiztonsági kockázatot jelentenek. De ki szavazta be őket a Parlamentbe?
aser
Izraeli katonák megtámadása a Török "békeharcosok"által,a segélyhajón:
www.youtube.com/watch?v=gYjkLUcbJWo

A hajókon szállított fegyverek!
www.terredisrael.com/wordpress/?p=22059
aser
Most vettem észre,hogy ez egy nyilas weblap.
Csak hazudozzatok tovább,amíg lehet...
Demokratikus országban,már rég lecsuktak volna titeket.
sólyomszem
@aser: hogy is szokták mondani a kipások itt? Mitől hiteles az ilyen felvétel? Bármikor hamisítható a film. Tuti ez volt az a hajó? Biztos nem kitaláció a fegyverek megtalálása? :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.