Több száz hajléktalan, aktivista és hajléktalan aktivista demonstrált békésen a Parlament árnyékában. "Hallod, testvér, van egy sztori. De csak ha kell. " Ezzel rángatta szép sorban meg egy férfi az operatőrök és fotósok télikabátját a Város Mindenkié csoport hajléktalanok jogaiért szervezett demonstrációján. Kellett a sztori: nemsokára tömött félkör alakban vették körül a nőt, aki a testére rögzített transzparens bevallása szerint nem más, mint a kormányfő "csöves, koldus unokahúga". "Aki nem hiszi, járjon utána" - ad nyomatékot a szavainak a papír alján. Tényleg? - tesszük fel neki a már-már Kálmán Olga-ian agyafúrt kérdést. Esküszik: tényleg. "Ismerem is, ő is engem, el is kerül messziről, ha meglát. Most szültem egy gyereket, azt például eladta családon belül. " Az Orbán-dinasztia e titkolt ágáról több sajnos nem derül ki, szavait elnyomja a körülőtte álló vagy kétszáz elégedetlen hajléktalan és aktivista skandálása

Forrás: fn.hir24.hu
Feltöltő: marlin
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rézangyal
Én már bármit feltételeznék erről a páviánról :(
marlin
Én sem akartam kommentelni (tekintettel kedvenc fanjaink érzékenységére) :)), de figyelemmel a "családfára" - az ilyen nagy rokonságban - valóban bármi előfordulhat!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.