Az MSZP igazságtalannak tartja a rezsiköltségek egységesen tízszázalékos csökkentését. Lukács Zoltán, a szocialisták frakcióvezető-helyettese pénteki sajtótájékoztatóján elmondta: pártja differenciált, a szegények terheit nagyobb mértékben enyhítő rezsicsökkentést tartana kívánatosnak.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Manno István
@gabrella: Olvasd, már ell, ilyen egyszerű: A ki kétszer többet dolgozik, az kétszer többet érdemel!!! Nem érted? Miért a dolgozók tartsák el az ingyenélőket?? Nem érted, pedig egyszerű!!! Nem a csalókról beszélek!!
Manno István
@gabrella: Ki beszélt állami támogatásról?
gabrella
@Manno István: Nehogy azt mondd már nekem ha velem egy munkahelyen dolgozol te háromszor többet tudsz dolgozni!
gabrella
@Manno István: EGy embernek vannak fizikai és szellemi határai. A többi porhintés stb.
gabrella
@Manno István: Ja és ilyetén előlem harácsolod pld.te el a lehetőséget, mert mindent magadnak akarsz és erőszakosabb vagy, helyezkedsz a többi olyan ember mellé aki ugyanezen elvet vallja és netán döntési helyzetben is vannak és innen már sima az út afelé, hogy felettem rendelkezzetek vagy a többi hasonló ember helyett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.