Gyöngyösi a hetedik helyre került a Simon Wiesenthal Központ „antiszemita” listáján. A jobbikos politikus szerint ez nem meglepő, de felháborítja a holokauszt „tudományos” ágának hamisítása. „Az év vége általában lehetőséget teremt arra, hogy mindenki visszatekintsen az óévre és elkészítse a maga összegzését, értékelését. Ilyen értelemben nem meglepetés, sőt ez már hagyomány, hogy a legkiterjedtebb és legjövedelmezőbb, a hivatásos rettegés globális szinten tartását célzó iparág is megteszi ezt, a Simon Wiesenthal Központ iránymutatásával” – mondta Gyöngyösi Márton, a Jobbik országgyűlési képviselője a barikad.hu-nak, hozzátéve: a november 26-i parlamenti felszólalását követő világméretű hisztéria láttán az sem meglepő, hogy a Wiesenthal-lista hetedik helyére került.

Forrás: barikad.hu
Feltöltő: Pilóta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pilóta
"Az izzadságszagú igyekezettel összeállított listáját látva azonban bizakodhatunk is 2013-ra tekintve: a világban egyre többen és egyre nyíltabban fogalmazzák meg a hiperagresszív zsidó állam népirtó politikájával szembeni kritikájukat, és egyre több ember szemében kelt visszatetszést az, ahogy a cionizmus a zsidóság áldozati szerepét hangsúlyozva működteti az elnyomó, gyarmatosító gépezetét Palesztinában és másutt a világon – emelte ki a nemzeti radikális párt politikusa."
Pilóta
"Egyiptomiak a lista élén

A Simon Wiesenthal Központ az idei év legveszélyesebb "antiszemitáiról és Izrael-gyűlölőiről" tette közzé tízes listáját. A Muszlim Testvériség bekerülése az egyiptomi kormányba két vallási vezetőt emelt az első helyre: Muhammad Badie-t és Futouh Abd al-Nabi Mansourt. Badie azzal érdemelte ki a megtisztelő helyezést, hogy a Testvériség kiskátéjában azt írta: "a zsidók uralkodtak a földön, elterjesztették a korrupciót világszerte, ontották az igazhívők vérét, és megszentségtelenítették a szent helyeket. A cionisták csak az erő nyelvén értenek, és kényszer nélkül soha nem engednek. Ez a kényszer pedig a dzsihád lesz." A másik első helyezett, Mansour pedig állítólag így fohászkodott idén októberben: "Oh, Allah, pusztítsd el a zsidókat és támogatóikat, szórd szét őket, hasítsd őket ketté, mutasd meg rajtuk hatalmadat!""
Pilóta
"Iráni elnök: cionista klán intézi a világ ügyeit

Irán vezetése idén csak a dobogó második helyét foglalhatja el. Indoklásukban idézik Ahmadinezsád elnököt, aki az igazság kimondása miatt lett veszélyes antiszemita: lassan 400 éve egy szörnyűséges cionista klán intézi a világ ügyeit - jelentette ki júliusban. "Ők állnak a számottevő hatalmi körök mögött a politikában, a médiában és a bankrendszerben egyaránt, ők a döntéshozók gazdasági kérdésekben egy 300 milliós országban is, s aki elnök akar lenni, annak a választások előtt az ő lábukat kell csókolgatnia" - világított rá a köztudott tényre Amerika esetében a "szélsőséges" perzsa elnök.

Ahmadinezsádnak ugyanakkor osztoznia kell a második helyen több politikustársával is. Haszán Firouzabadi például, a fegyveres erők vezetője állítólag tömören csak ennyit mondott augusztusban: "Az iráni nemzet kiáll közös ügye mellett, ami Izrael teljes megsemmisítése."

Irán elnökhelyettese azért kapott helyett Wiesenthalék listáján, mert a Talmudból mert idézni, mégpedig azt, hogy a zsidók "szent könyve" arra tanít, hogyan kell megölni a nem zsidókat "a zsidó anya méhében lévő magzat védelme érdekében". Mohamed Rahimi másik "bűne" az, hogy megemlítette a zsidók vezető szerepét is a nemzetközi kábítószer-kereskedelemben."
Pilóta
"A karikaturista és a foci sem maradt ki

A bronzérmet Carlos Latuff brazil karikaturista nyerte el Izrael való arcát bemutató rajzainak köszönhetően.

A negyedik helyezett nem más, mint az európai foci. Ott ugyanis gyakran hangzanak el antiszemita szólamok - áll az indoklásban."
Pilóta
"Az ukránok és a görögök is szemet szúrtak nekik

Az ötödik hely az ukrán Szvoboda párt egyik képviselőjéé, aki az ország megtisztítását szorgalmazta a zsidóktól és más kisebbségektől (valószínűleg beleértve a magyarokat is).

A hatodik hely is Európáé, egészen pontosan a görögöké. Nem meglepő módon az Arany Hajnal nevű korrekt hazafias párt került fel a zsidó feketelistára, mégpedig azért, mert alapítójuk, Nikolaos Michaloliakos karlendítéssel üdvözölte az athéni városházán egybegyűlteket. „Nácinak neveztek bennünket. Lehet, hogy ezek a kezek néha így köszöntöttek, de legalább tiszták, soha nem loptak el semmit" – mondta egy kampánygyűlésen."
Pilóta
"Hamisító rettegők

A hetedik helyezés a Jobbiké. Simonéknál Gyöngyösi Márton felszólalása verte ki a biztosítékot: az, hogy bírálta a kormányt Izrael-párti politikája miatt, és "életre keltette a kettős lojalitás szellemét", "háttérvizsgálódást javasolva a magyarországi zsidó állampolgárok esetében.""

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.