Rogán Antal kormányzati kegyként próbálja eladni azt, ami demokratikus viszonyok között teljesen természetes: ha az AB megsemmisít egy törvényt, akkor az meg van semmisítve, és a kormányzat tudomásul veszi. Hatalomdemonstráló módon kifejtve: „Természetesen az Ab döntése után is van lehetőség arra, hogy módosítsuk az alkotmányt, és az alaptörvény szövegében biztosítsuk a regisztráció alkotmányos védelmét. Az erő azonban nem minden. "

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin
Rogán mondja: 2014-ben nem lesz regisztráció!!
Simon mondja: 2014-ben Fidesz sem lesz!! :))
verőce21
A regisztráció adta lehetőség lett volna a legkézenfekvőbb dolog amivel könnyen le lehetett volna váltani a jelenlegi kormányzó pártot. Öngól.
Ezt beírtam még annak idején, amikor az "ötlet" felvetődött - "csak nehogy meggondolja magát a Fidesz..." -, mert Alkotmány módosítással nevetségesen könnyen "alkotmányossá lehetne tenni" a regisztrációt, ha akarnák. :)
musicnummer1
Rogyanttöni már sokat mondott ( hazudott)...van még fegyvere ???
marlin
Rogán mondja: 2014-ben nem lesz regisztráció!!
Simon mondja: 2014-ben Fidesz sem lesz!! :))
vukkocska
@marlin: Ki a Simon? Szeretnék hinni neki. :)
musicnummer1
@marlin: Reméljük Isten is ugy akarja, meghallgatja Simor fohászát !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.