A rámpán Kozma atya emberei szelektálnak: a vigyorgók jobbra mennek, a komorak balra. Depressziós ember nem költözhet Ócsára. Annak se terem szállás a gettóban, aki nem isten jámbor báránya, hanem ateista, netán a zsidó hitet vallja. Az ócsai gettóban 80 könnyűszerkezetes házacska épül, amelybe a jelentkezők közül 360 lakót válogat össze a Máltai Szeretetszolgálat "bíráló bizottsága". Kozma atya nem a hajléktalanná vált nyomorultakon segítene, függetlenül attól, hogy a jelölt ki fia-borja, milyen származású, világnézetű, temperamentumú, optimista lélek, avagy depressziós, a közösség motorja típusú ember, vagy inkább magának való. Kozma atya katolikus közösséget építene, de nem ám adományokból, hanem a kormány által biztosított adóforintokból. Márpedig ahol adóforintok gurulnak, ott nem Kozma atya istentelenül diszkrimináló, a vallási fanatizmus és a szektás hagyományok határait nyaldosó szabályaira, hanem világos, áttekinthető szabályokra lenne szükség a válogatáshoz. Olyan...

Forrás: maria.blog.hu
Feltöltő: No_Fidesz_No_Problem
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@Dr.luigilongo60: Aki oda jutott az valahol magának is köszönheti.
És nem hiszem, hogy ismernéd a gondolkodásmódjukat, különben nem csodálkoznál ennyire.
Dr.luigilongo60
@Csizmás Kond: Kár, hogy nincsenek meg itt 2010-es választások előtti hozzászólásaim, mikor megjósoltam a forint bedöntését és egyéb fütyeszes gazságokat.
Egyben igazad van, szemétségben sokszor túl is szárnyalják azt ,mint amit el tudtam képzelni erről a csürhéről.

Még egy kérdés:
Akkor mégsem a bankok a hibásak a devizahitelesek kálváriájáért?
Csizmás Kond
@Dr.luigilongo60: Csak a hiszékeny embert lehet átverni. Az átverés pedig bűn...döntsd el te.
Dr.luigilongo60
@Csizmás Kond: Ez az úgynevezett "átverés" egész jól működött egészen a kormányváltásig, majd jöttek idiótákék, és bedöntötték a forintot, utána minden felelősséget rákentek a cocokra, na meg a bankokra.

Ennyi a rövid történet.
Abban igazad van, hogy sokan nem mérték fel a kockázatot és túlvállalták magukat, mint például békemenetes Ufó Attila, csak neki elrendezték a haverok.
adsl70
mi köze a máltainak ök öregek és hajléktalanok és ápolási otthont ... ja lehet válaszoltanm magamnak :( :)
dubitus
@Csizmás Kond: Az elosztáaról már napok óta szó van, akormány a szociális beruházásának elosztását egy egyházi szervezetnek engedi át.
.
Máris problémák adódtak az ócsai szociális lakópark körül femina.hu
www.femina.hu/hirhatter/ocsai_lakopark_problema

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.