Harminc család otthonát árverezné el a bank, miután a felvett 450 milliós projekthitelt az építési vállalkozó nem fizettette vissza. Az egyik károsult férje agyvérzést kapott, amikor megkapta a bíróság első fokú ítéletét. Párbeszédet szeretnének az érintettek, akik a szombati lakossági fórumra meghívták a bank képviselőit is.

Forrás: delmagyar.hu
Feltöltő: dubitus
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sokanvagyunk
"...míg a Raiffeisen egyezkedés nélkül, azonnal el akarja árverezni lakásainkat. A bank most családok sorsával játszik." - Ahol megbecsülnek - ez a szlogen cinikus!
Hol van most az a 30 ügyvéd, aki a szerződéskötésekben részt vett?
Nem drága "lakóparkokat" kellene építtetni az elesetteknek, hanem az ilyen elgáncsolásokat kellene minisztériumi (most már belügyminisztériumi, akár TEK-es erővel) szinten megakadályozni!
tűzróka1939
Nem értem a dolgot . Miért nem a vállalkozókon hajtja be a pénzt a bank ? Tudtommal ha egy összegben kifizetem a lakás árát akkor arról törölni kell a jelzálogot . A vásárlónak lett volna dolga"a saját érdekében" bemenni a bankba a kifizetési számlával és kérni a bankot, hogy a lakását terhelő jelzálogot törölje . Majd kérni egy igazolást a banktól a jelzálog törlésről azzal elmenni a földhivatalba és ott kérni, hogy a tulajdonlapra bejegyzett jelzáloghitel lábjegyzetet töröljék .
Január
@tűzróka1939: Valószínű soha sem állt szándékában a hitel visszafizetése, nem is mert megjelenni a fórumon.
Sajnálom ezeket az embereket, mert a jog segítségével verték át őket, per és hitelmentesen.
kumming
ideje lenne már, hogy az ügyvédek vagyonukkal feleljenek a munkájukért
tűzróka1939
@Január: A fene a tetű bankját . Na látod ez a szemétség ! Tessék bíróságon feljelenteni a vállalkozókat . Nekem 'hál istennek nincs hitelem de a bankok részéről tanúsított viselkedés mindíg felháborít . Semmi emberbaráti viselkedés csak a pénz , pénz .
Proli
"Ez a csalás jogász segítsége nélkül nem jöhetett volna létre!
A PTK szerint a hamis szerződés semmis.
Miért is nem akarja a bank megkeresni azt aki átverte?
Miért a könnyebb utat választja?
Mi lenne ha bemenne egy károsult és amerikai mintára maga venné kézbe a dolgot?"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.