Április végétől keddi napokon Boeing 747-400-as Jumbo géppel repüli az EL AL izraeli légitársaság a Tel Aviv - Budapest - Tel Aviv útvonalat - adta hírül a turizmus.com. A nyári szezonban az eddig megszokott 737-800-as gépek mellett a 747-es Jumboval, illetve szintén széles törzsű Boeing 767-esekkel szállítják majd az utasokat Tel Aviv és Budapest között. Mindenképpen szokatlan, gyakorlatilag egyedülálló, hogy egy légifuvarozó ilyen nagy befogadóképességű óriásgéppel teljesítsen menetrendszerinti járatokat Budapestre, mint a 747-es Jumbo. A Tel Aviv - Budapest útvonalat az El Al mostanáig Boeing 737-800-asokkal repülte, amelyeknek 142 fő a befogadókèpessége. Ezzel szemben a 767-eseken 191, illetve 227, míg a 747-400-asokon 408(!) utas foglalhat helyet. A Malév csődje után több légitársaság nagyobb gépeket indított Budapestre, ám az El Al nem volt köztük, ráadásul a Wizz Air is repül egy ideje Budapest és Tel Aviv között.

Forrás: barikad.hu
Feltöltő: Pilóta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bundi
@kerék: azért erre ne vegyél mérget.
bundi
@keresztapa: azért vannak még itt hasonló csengésű nevek:
George E. Birnbaum, Arthur Finkelstein nevekről neked mi ugrik be?
keresztapa
@bundi: Szerencsémre ismeretlenek, és ha azok akkor nem valami érdekes személyek
részemre.
bundi
@keresztapa: hát ezt csak a "nyahu" komplexusod elhatalmasodása végett mertem megemlíteni.
index.hu/belfold/2012/04/27/amerikai_specialistak_otleteibol_tankol_a_fidesz/
tudom hogy csúny rosz dolog a emeszpétől, hogy "zsidókkal" kampányoltat, ha jól sejtem erre gondolsz.
de ha végigolvasod a cikket nem tűnik fel neked valami kis kaján vigyor a sors arcán? todod, fidesz, meg kdnp, meg kampány, és a homoszexuális, a zsidó, meg a netanhau szavak, összefüggésében szóval? mi a véleményed. nem is volt olyan nehéz ezt a fideszszlogent beégetni. lássuk a riposztokat
noboza
Azt hittem zarándokok,és gyalog jönnek, amolyan tulélési vagy erős ember próbán,és Palesztinán keresztül.Azt azért elvárom hogy,saját pénzükön jönnek és gépeik a Ferihegyen,csak átstartolást hajtsanak végre.A kormányunk a helyén van ,csak nem a parlamentben hanem a k ne s z e t ben.Addig csaholtak, addig provokálnak,mig baj nem követhezik,és akkor jönnek a katonáik is.remélem futóvendégek lesznek.
keresztapa
@bundi: Köszi a véleményed, igaz ez is, meg az is Zsidó tőröl származva, csak Zsidó
érdekszférába tud gondolkozni, ez számukra törvényszerű.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.