Zsiga Marcell fideszes parlamenti képviselő vagyonnyilatkozataiból nem derül ki, milyen forrásból tudta megvenni tavaly októberben a miskolctapolcai házát - írta a Blikk. Utolértük és megkérdeztük a politikust.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

80 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Azért valljuk be, milyen szépen elmagyarázta. A tulajdoni lap szerint, "csak" a fele az övé! Az is 20 milla basszus!! 10 év alatt nem bírok annyit összeszedni, ha netán fizetni akarom a számláimat, és esetleg enni is akarok valamit, ennek meg 3 év alatt összejött egyebek mellett ez is! Tolvaj, megélhetési banda!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
hajduferenc52
A sok sok éveken át ,nagyon nehéz munkából ,verejtékezve gürcőlt szegényke ,és most meg irigykednek rá ?? szégyelje magát mindenki !!!
hajduferenc52
@hallgatag: ő nem hülye hogy elmondja ...
hajduferenc52
@entero: azt nem értem hogy egy ilyen fiatal gőrénynek hogy lehet másfél millios fizetése??? remélem a jó isten igazságos lesz és megkapja méltó büntijét
sport50
lehet kitüntetik,ő lesz a fidesz" nemzeti spórólás,gyors gazdagodás"mintaképe!!!
entero
@hajduferenc52: Volna rá példa bőven a történelemben, a tudás ugyanis nem korfüggő. Lehet az ember húsz évesen is egy zseni, és lehet 60 évesen teljesen átlagos is. A politikában viszont ne keressünk miérteket, "mert csak"...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.