A kormányfővel már az ügynökügyben is konfrontálódó L. Simon megy, miközben a kommunista múltú, a miniszterelnökhöz azonban lojális Hoffmann alkalmatlansága ellenére is marad – írja mai bejegyzésében a Véleményvezér.

Tegnap kiderült, hogy két fontos váltásra is sor kerül az Emberi Erőforrások Minisztériumában. Ahelyett, hogy a kormányból menesztenék a mind a közvélemény, mind a szakma előtt rendkívül népszerűtlen Hoffmann Rózsát, eddigi feladatkörét kettébontják és a köznevelést a jövőben is megtarthatja. Ezzel szemben L. Simon László kultúráért felelős államtitkárt, akinek hozzáértését még a kulturális élet világnézetileg tőle távol álló szereplői sem kérdőjelezték meg, hétfői sajtóinformációk szerint le fogják váltani. Téved, aki azt gondolja, hogy ezekben a döntésekben nincs semmi logika. Van, és úgy hívják, hogy kontraszelekció.

Az [origo] értesülései szerint mind Balog Zoltán miniszter, mind Orbán Viktor elégedett Hoffmann Rózsának a közoktatás területén végzett munkájával, holott azt éppen most taszította teljes káoszba az iskolaállamosítás. Annak kudarca pedig legalább akkora, ha nem sokkal nagyobb botrány, mint az, ami a felsőoktatásban történik. És mint kiderült, utóbbit is csupán azért szervezik ki alóla, mert a népszerűtlen intézkedések túlságosan összeforrtak a nevével, és mert Hoffmann "nem értett szót" a felsőoktatás szereplőivel.

Az írás folytatása a Véleményvezéren olvasható >>>

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Mi ebben a különös? Még hogy önálló gondolatok, netán tervek? A turulvezér semmitől nem irtózik jobban, mint ettől. Neki engedelmes szavazógépek és szekértolók kellenek, nem szakemberek, mert még a végén valamelyik a fejére nő.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
buboska
@silber13: Azt Grazban renszeresen fofozgatják!!
buboska
@tűzróka1939: Ez a beszéd "Rókakoma"!
tűzróka1939
@buboska: Igyekszem helyezkedni :)) . Oda akarok ülni én is a húsosfazékhoz . A tisztességet elcserélem pár 100 millióra . Mert ugye gyarló az ember és van az a pénz amiért gerinctelenné tud válni :)))
gazdag dezső
Szerintem pedig már legalább 20 éve abszolút hozzá nem értők kezében a kormánykerék,ami most aztán végképp úgy van a legjobban! Mit is lehet váni olyan embertől aki életében rendes munkahelyen nem dolgozott.Politikai vezér volt,lett! A munkaszervezést nem tanították a joghallgatóknak,amit akkor még ugye államköltségen végzett el.Nos így lett az ország teljesen tönkretéve,lezüllesztve ,eladva,lealázva,kizsákmányolva!20 éve szép lassan amit azelőtt fel építettek elődök azt most lerombolták eladták!/ Cukorgyárak,és a többieket úgy eladták,higy még a gyártás joga sem maradt meg,és pénzt kapott az aki megvette a korszerű,és lebontás előtt még felújított gyönyörű nagy modern cukorgyárat Szolnokon pul./Ettől még Kádár Csapata is sokkal hozzáértőbb volt.A cselédekből kineveztt veztők is többet értettek a szervezésekhez,cégvezetéshez mint a mostaniak! Ők csak a lenyúlásokhoz csalásokhoz értenek/BKV/ a SOK ÚJFÉLE FELSŐOKTATÁSI RENDSZERBŐL KIMARADT NÉHÁNY NAGYON FONTOS KÉPZÉS! Az emberekkel való bánásmód,munkaszervezés ,üzemszervezés,tisztességre való nevelés!
kukac50
Orbán nem tűri el azt,hogy a politikusainak legyen saját véleménye,vagy ellen véleménye!
Azt várja el amit Ő javasol mindenki nyomja a gombot,hogy egyetért.
Azok a képviselők akik a Nép ellen szavaznak,hogy tudnak a választóik szemébe nézni?
mariaberta
Hát nékem rejtély mitől van ekkora hatalma Orbánnak? Bár feltételezem, hogy a pénz ural mindent, amit a hozzá hű kapzsik kapnak .Remélem egyszer mindegyiknek el kell számolni és nemcsak a lelkiismeretükkel..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.