Elégedett turisták - Kutatási eredmények a Balatonról A négycsillagos Ramada Hotel&Resort Lake Balaton szálloda adott otthont a prezentációval egybekötött sajtótájékoztatónak. A szálloda a Balaton északi partján, Balatonalmádiban, egy 2 hektáros ősparkban található, mindössze 200 méterre a Balatontól. Szöveg: JM Fotók: DA A prezentáción megjelentek a kutatásban résztvevő partnerek, a szakmai szövetségek képviselői, az országos és a regionális sajtó képviselői, szakmai partnerek, és a balatoni önkormányzatok képviselői is. Az eseményen köszöntőt mondott Maráczi Gábor, a Magyar Turizmus Zrt. stratégiai és marketing igazgatója és Hoffmann Henrik, a Balatoni Regionális TDM Szövetség elnöke. A részletes prezentációt Halassy Emőke, a Magyar Turizmus Zrt. Kutatási Irodájának megbízott irodavezetője tartotta. Felszólalt még Szabó-Benkő Krisztina, a Magyar Turizmus Zrt. Balatoni Regionális Marketing Igazgatóságának megbízott igazgatója és Lobenwein Norbert, a Balaton Sound fesztivál...

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Az idegenforgalomat meglovagoló vállalkozók nyakig ülhetnek a Magyarok Tengerében,míg mi az ittlakók,itt ingatlanadózó üdülőtulajdonosok,gazdálkodók "KINT VAGYUNK A VÍZBŐL"!
Sehol a világon nincs lakatra zárva -a természetes vizek parti sávja-MÍG BALATON A TITKOS TULAJDONOSOK KERTJE,KÖRBE KARIKÁBA!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.