Rohamsisakban, katonai felszerelésben kelt ki magából Orosz Mihály Zoltán Érpatak jobbikos polgármestere egy önkormányzati rendezvényen, ahonnan szerette volna kiküldeni a számára nemkívánatos újságírót.

84 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szvetlana
Lehet, hogy ő is a pincében gyakorlatozik :)) Vagy a padláson. Tán még pufajkája is van.
világlátó
Ez a video felvétel felülmúlta minden eddigi elképzelésemet. Nem értem a katonai egyenruhát. Azt sem, miképpen lehet feldíszítve ez az egyenruha. Vagy van a jobbiknak ilyen egyenruhája? Talán saját hadseregük is lehet? Szerződéses katona lehet egyidejűleg egy falu polgármestere? Rendőrséggel távolíttathat el egy polgármester egy a testületi ülésen / ami nyilvános / megjelent hallgatót? Sok az értetlenségre okot adó kép és hang ebben a videó filmben.
GORGIO12
remelem az a falu budahoz nincs kozel...ha igen tavoltartasi vegzest kerek...minden ott lako elenn
GORGIO12
nem vagyok jog asz de par dolgot vitatnek a rendorseg az ujsagiro es a polgarmester ur reszerol...szerintem part szemelyi jogok megserrtese es hatosagilag visza eles lazan van eben a kis filmben...ha a negy sztorit ami le jatszodik buntetlenul meg lehet uszni akor megeszem a fonok altal hozot ebedet...spenot soska...valami gyanus repa es krumlipure...alitolag ez tavaszi kaja...es az elmet elesiti,,,,,na mindegy...tudtam hogy nincs minden rendben a fidesz meg a jobik portajan...de enyire...remelem katonasaguk nincs meg polgar ori katonai szervezetuk...ha van akkor az evek otta levo kerdesre es hazugsagukra lehul a lepel
eberti
Majd megmagyarázza,hogy az nem rohamsisak volt,hanem bili...
énügynök
@GORGIO12: Ez nem pest megye bárátom. Ráfért már Érpatakra ilyen kaliberű polgármester. És reméljük minden Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei településen jobbikos vezető lesz hamarosan! Nagyon jól csinálnak mindent... szeretjük őket itt Szabolcsba. Tik meg legyetek ott a mocskos "fővárosba" ahogy akartok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.