Engedély nélkül fagyasztott húsokat tartott egy koszos raktárban a cég, amire a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal emberei csaptak le. 30 tonna sertéshúst foglaltak le, 12 tonnát azonnal meg is semmisítettek, a többit zárolták. Azonnal felfüggesztették a vállalkozás működését.

Forrás: gasztro-tv.hu
Feltöltő: Gasztro TV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ila51
megy ám a rongyrázás ! Látnák csak a Klauzál téri kifőzdét a piacban , csoda jót főznek 11 -től hosszú sorban állnak a tisztviselőktől kezdve bárki ...egyéb esetben igaz már becsukatta volna az ... szerv
eberti
Egy szó sincs a tulajdonos/okról...
Megetetni velük a büdös húsokat.
Gasztro TV
Hát mivel a hús a papírok szerint olyan üzemből származott, ami úgy mellesleg már rég bezárt, ezért nem hiszem, hogy érdemes lenne megennie bárkinek is...
Dr.luigilongo60
@eberti: Ha multi lenne, már világgá kürtölték volna ezerrel.
gabrella
Állatmenhelyeknek fel lehetne ajánlani, szerintem örülnének neki!
qxy
Régen , dolgoztam egy húsüzemben, és az állatorvos csak a pénzért jött. Ott hagyta a bélyegzőt és mehet a hús. Amúgy ők szállítottak a Metróba. Ott is hagytam őket.
szségyen nem szégyen, de én voltam az egyetlen józan aki autóba ülhetett és vitte a húst.a többi tök részeg volt minden nap.és hány ilyen meg ehhez hasonló üzem van. De ha tudja az ember kit kell megkenni, akkor minden hús szép és friss.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.