A Fidesz parlamenti frakcióvezetője szerint Bajnai Gordon volt miniszterelnök és az Együtt 2014 gazdasági programja csak nagyon súlyos lakossági megszorításokkal lenne megvalósítható. Rogán Antal szerdai...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Rogán folyamatosan hazudik. Bajnai csak vissza csoportosítja a legkiszolgáltatottabbaknak amit a Fidesz elszedett tőlük. A Fidesz azért, hogy kedvezzen 300E embernek több mint 1Milliótól elvett. Ráadásul ez a 300E ember a plusz pénzt kivitte az országból (nem nőtt a belföldifogyasztás és a megtakarítás sem).
Rogán nemrég még a minimálbér állítólagos csökkenésén rugózott, de látszólag valaki nagy nehezen megmagyarázta neki, hogy nem a nettó, hanem a bruttó bér lesz kisebb.
Reméljük lesz valaki - nem Matolcsy- aki ezt is eltáncolja neki.
tűzróka1939
Miről beszél ez a pocos veréb ? Nem megakarja szüntetni a bank és különadót csak az európai átlagra akarja csökkenteni . valamint a vállalkozókra nehezedő adóterhet akarja csökkenteni . Az adójóváírás a minimálbéreseket és a családosokat éríntené pozitív irányban . Igenis kell a progresszív adórendszer . Hogy fél az ürgeképű a többlet adótól . Jaj kérem őt is éríntené .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.