A vöröshagyma gazdag antioxidánsokban, ennél fogva kiváló megelőző szere a ráknak, vagy a cukorbetegségnek. De a legegyszerűbb megfázásnál is nyúlhatunk hozzá – nem is nevezhetjük másképp, hívjuk nyugodtan szuper élelmiszernek. De nem csak az élelmi értéke nagy – azok a tulajdonságok ugyanis, amik a hagymát nagyszerűvé teszik mint élelmiszert, lehetővé teszik, hogy egyéb célokra is jól hasznosítsuk, így például sebgyógyításra, vagy a fémek megtisztítására.

Forrás: naturportal.hu
Feltöltő: Naturportal
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.