Csak úgy kapkodja a fejét az ember a manapság tapasztalható hírdömpingben. A címoldalak sem igazi címoldalak már az interneten, a legfontosabb, azaz a kiemelt hírek is egy-két óra után átadják a helyüket újabb, még fontosabb és aktuálisabb információknak. Ráadásul a jelenlegi politikai elit is állandó tartalom és botránygeneráló a rendszerben, így tovább szélesítik a hírfolyamok amúgy sem keskeny medrét. Nem véletlen tehát, hogy egyelőre különösebb visszhang nélkül vonult le ezen a folyón a Tárki és a Medián egy napon publikált felmérése.

Feltöltő: osztjonapotblog
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nakimaga
"Miért nő a Fidesz?"--miért nem férfi?
jozsiami
Mert ha férfi lenne gerincének is kéne ,hogy legyen.
miazavalami
Nem nő az sehova! Csak fordítva tartják a grafikont!!!
jancsik68
Az elmult időszakban mind többen és többen kezdték meg gyülölni a Fidesz-Magyar Pálinka Pártot!!Ezért vezetőjük úgy döntött,csináltat egy-két felmérést,hogy lelket öntsön hiveik ben.S lám ez a két seggnyaló felmérő társaság meg is tette.!!D eők nem mentek ki az utcára,nem utaztak villamoson,trolin,metrón,vonaton,mert az rázós lett vola,mert ott megghallották volna az emberek igazi hang ját,hanem bennt az irodában megirták azt,amit meg kellett irni.S lám ez lett a produktum.A Fidesz népszerűsége:26 %//a 74 % ?,az pedig le4szarja őket?/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.